Higashi no Eden: Gekijouban I The King of Eden (2009)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Képtalálat a következőre: „Higashi no Eden ico”

Infó:

Eredeti cím 東のエデン 劇場版I The King of Eden
Angol cím Eden of the East Movie 1: The King of Eden
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, film
Hossz 1 rész
Dátum 2009

Ismertető:

Az előzményekről olvashattok a sorozat ismertetőjében, így arra nem térnék ki. Így mivel ez folytatás, lesznek SPOILEREK is, úgyhogy aki nem akarja lelőni magának a dolgokat, inkább ne folytassa.

Történet
Ott folytatódik, ahol befejeződött a sorozat. Takizawa miután a 20.000 NEET segítségével sikeresen lelőtte a város felé tartó rakétákat, két utolsó kéréssel fordult a mindig segítőkész Juiz felé. Először is, hogy legyen király, utána pedig hogy törölje a memóriáját. Ezután Takizawa eltűnt és úgy lett ismert, mint Air King – hála a sok NEET-nek, akik lekapták, ahogy lelövi a rakétákat. Juiz szép lassan elkezdte eltüntetni az összes információt Takizawa Akiráról. Morimi egy halvány reménysugarat követve visszament Amerikába, hogy megtalálja Akirát.

Vélemény
Ebben a másfél órában visszatér mindenki, akivel a sorozatban találkozhattunk. A Selecaók is folytatják a játékot, ezáltal megismerkedhetünk egy újabb játékossal is. Sajnos nem a Supporter, de majd talán a 2. filmben. Morimi barátai is visszatérnek, hogy segítsenek megtalálni Air Kinget.

A karakterek és környezet hozzák az eddigi szintet, így erre sem lehet panaszunk. Mozgalmas, és humorban ez a film sem szenved hiányt. Akinek a sorozat tetszett és szeretné tudni, hogy mi történik a karakterekkel, akkor vessék bele magukat a kalandba minden további várakozás nélkül…

Vélemény, hozzászólás?