Hikari to Mizu no Daphne (2004)

Daphne in the Brilliant Blue by raporoka

Eredeti cím光と水のダフネ
Angol címDaphne in the Brilliant Blue
Egyéb cím(ek)Daphne
Besorolásanime, TV
Hossz24 rész
Dátum2004
Ismertető:
Történetünk egy fiatal (15 éves) lányról, Maya-ról szól. A föld a globális felmelegedés miatt igencsak megváltozott, és sok helyen komplett városok, városrészeket nyelt el a tenger. Maya, mint politikai elit akar elhelyezkedni, amire minden esélye meg is van, sőt, még rekordokat is döntött a felvételik alatt. Azonban nem tudni miért (de majd később megtudjuk), megbukik.
Ezután esetten, megtörve próbál munkát és szállást keresni. Miután ezt az elit környéken nem tudja megtenni, átmegy végül a “másik oldalra”. Végül igencsak bizarr körülmények között talál munkát a Neres Kamchatka nevű mindenesszerű “problémamegoldó csoportnál”, és bizony annak teljes jogú tagja lesz rövid idő alatt. Na jó, majdnem…
A történet maga igencsak… hogy is mondják… bizarr? A lényeg az, hogy a rekeszizmok nem ússzák meg görcs nélkül, a ruházatokat nem túlzottan meglepő módon egy divattervező tervezte, és bizony nem egy helyen nem igazán lehet azokat ruhának nevezni :). A lényeg: grafikailag nagyon jó, a történet, a zene úgyszint nagyon jó, a lányok sem rosszak :), legalábbis annyira nem… Aki meg tudja nézni, TEGYE MEG!
Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész05. rész06. rész
07. rész08. rész09. rész10. rész11. rész12. rész
13. rész14. rész15. rész16. rész17. rész18. rész
19. rész20. rész21. rész22. rész23. rész24. rész
Special 1Special 2

 

CategoriesH