Iketeru Futari (1999)

Eredeti cím イケてる2人
Angol cím Iketeru Futari
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 16 rész
Év 1999
Ismertető:
Azzal kezdeném, hogy aki komoly, drámai vagy akció animét vár, az jobb, ha nem is nézi meg! Hiszen ez az anime ezeket nem tartalmazza.

A főszereplő Saji Keisuke, aki egy 16 éves tanuló. A történet úgy kezdődik, hogy Saji elveszi az apja mobilját, ahova érkezik egy hívás. A hívófél egy lány, aki magát Alizként mutatja be és találkára hívja Saji apját!!! Saji kiváncsiságtól fűtve elmegy a találkára, ahol több idősebb férfi keresi Alizt. Csakhogy Aliz valójából egy Koizumi Akira nevű lány, Saji évfolyamtársa. Róla azt kell tudni, hogy egy férfigyűlölő csaj, egyébként a történet kezdetén semmi mást nem tudnak róla! Tehát sem azt, hogy hol lakik, sem azt, hogy milyen a családja, szóval semmit! Tehát találkozik Saji és Koizumi. Miután Saji rájön, hogy Alíz=Koizumival, a lány elviszi szórakozni a fiút. Saji persze belezúg a csajba teljesen! Csakhogy ugye a csaj férfigyűlölő!!! Mit is kezd Saji? Mi is lesz velük? Összejönnek? Ki tudja?! Majd ti, ha megnézitek az animét…

Mindent összevetve ez egy erősen tizenhat éven felülieknek ajánlott mese!!! Persze én ezért is ajánlom mindenkinek!!! Aki szereti az agyament, kissé perverz, humoros animéket, mindenképpen nézze meg, hiszen nem is sok az a 16-szor 5 és fél perc…:)

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész
 06. rész  07. rész  08. rész  09. rész  10. rész
 11. rész  12. rész  13. rész  14. rész  15. rész
 16. rész

 

KategóriákI
Írta: