Inugami-san to Nekoyama-san (2014)

Eredeti cím 犬神さんと猫山さん
Angol cím Inugami-san and Nekoyama-san
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2014
Ismertető:
Az Inugami-san to Nekoyama-san mangasorozat 2011-ben debütált, majd 2014-ben pedig követte az animesorozat is, ami összesen 12 részesre sikerült.
A történet szerint van Inugami (a név jelentése: kutyaisten), aki szereti a cicákat, mégis úgy viselkedik, mint egy kutya, illetve van Nekoyama (név jelentése: macskahegy), aki úgy viselkedik, mint egy cica, mégis a kutyusokat szereti. Az ő barátságukról szól a történet, illetve az osztálytársaikról és iskolatársaikról, akikkel megismerkednek a sorozat alatt.Persze nem csak Inugami és Nekoyama viselkedése lesz állatokhoz hasonló, szinte minden szereplő, aki az animében megjelenik, hasonlítható valamilyen állathoz. Lesz itt egér, majom és egy kisebb állatkert is, de inkább nézzétek meg a sorozatot.
Az anime nagyon vicces és a benne lévő yuri szál se lesz túlerőltetett (fiúk nem is szerepelnek az animében). Kellemes kikapcsolódás annak, aki szeretne egy átlagos és vicces iskolai életes animét nézni.

Azoknak ajánlom, akik szeretik az állatokat és az erre épülő poénokat, meg persze annak, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni ebben az összesen 12×3:30 percben. Vicces, kellemes kis anime, de ennél nem több, nem kell túl sokat várni tőle.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
Ova

 

KategóriákI
Írta: