Jitsu wa Watashi wa (2015)

Eredeti cím 実は私は
Angol cím Actually, I Am
Egyéb címek Jitsuwata, The Truth Is I Am…, I am…
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész × 23 perc
Év 2015
Ismertető:
Mindenkinek van egy titka. Egy olyan titok, amit nem szívesen oszt meg mással és nem örülne neki, ha kitudódna. Néha az emberek viszont muszáj eltitkolni a dolgokat azért, hogy ne okozzon csalódást a másiknak.

Történet:

Kuromine Asahi egy nagyon őszinte fiú. Még sosem hazudott senkinek, és a titkolózásban sem túl jó. Nem is volt ám addig komoly titka, amíg meg nem ismerte Shiratami Youko-t, aki egy gyönyörű lány, de mégsem barátkozik senkivel sem. Egy véletlen “baleset” folytán a lány féltve őrzött titkára azonban fény derül: Youko egy vámpír. Ám ő nem szeretné, hogy Asahi elmondja ezt bárki másnak, ezért megkéri, hogy tartsa titokban a kilétét. Így Asahi-nak ez az első olyan titka, amit minden áron meg akar őrizni. A részek alatt a két fél egyre jobb viszonyt alakít ki.
De természetesen nem csak ők vannak az élen: Aizawa Nagisa, aki az osztály elnöke (ő nem vámpír), sem egy egyszerű eset. Vagy ott van Akemi Mikan, aki az iskolaújság szerkesztője és mindent megtesz annak érekében, hogy minél több mindent tudjon meg a többi szereplőről. Vagy a “farkasember” Shishido Shiro, aki egyben Youko gyerekkori barátja és a tanár húga; valamint az iskolaigazgató és egyben félelmetes démon, Komoto Akane. Asahi-nak egyre több titkot kell megőrizni a szereplőinkről és egyben a hárem középpontjában is ő áll majd.

Végeredmény:

Lényegében nem egy nagy történetű anime, de a kidolgozása már egészen jó. Bár véleményem szerint nem sok minden van benne a vámpírokról, inkább csak egy shounen, romantikus vígjáték az egész. A zene nagyon jó, a háttérzenék illenek a cselekményhez, az opening meg az ending pedig nagyon ritmusos, egyike azoknak az animezenéknek, amit férfi énekel. A grafika alapjából véve jó, bár voltak benne olyan pillanatok, amikben nem annyira. A seiyuuk is nagyon jól alakítottak. Én az anime minden percét élveztem, nem bántam meg, hogy megnéztem. Ha ti is szeretitek a romantikus vígjátékokat, akkor nektek is tetszhet ez a jó kis anime.

Online részek:
 01. Rész  02. Rész  03. Rész  04. Rész
 05. Rész  06. Rész  07. Rész  08. Rész
 09. Rész  10. Rész  11. Rész  12. Rész
 13. Rész
KategóriákJ