Juubee Ninpuuchou: Ryuuhougyoku-hen (2003)

Képtalálat a következőre: „Ninja Scroll: The Series ico”

Eredeti cím 獣兵衛忍風帖「龍宝玉篇」
Angol cím Ninja Scroll: The Series
Egyéb címek Juubee Ninpuuchou: Ryuuhougyoku Hen,
Jubei Ninpucho – Ryuhougyokuhen, Jubei Ninpucho: Ryuhogyoku-Hen,
Wind Ninja Chronicles [Dragon Stone Chapter], Ninja Scroll – The Series
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész x 24 perc
Év 2003
Ismertető:
Két ellenséges klán, a Hiruko, akiknek sorsa, hogy a sötétben éljenek és pusztuljanak el, és a Kimon-Shu a titkos kincs megszerzésére vágyik.

Rouga, a Hiruko klán egyik tagja ellopja klánjától a féltve őrzött Sárkány Ékkövét, mely a Világosság Papnőjének kezében kulcsként szolgál a rejtett kincshez. A klán persze embereket küld Rouga után és azok utol is érik a tolvajt. Harcba kezdenek, ezzel megzavarják főhősünk, Kibagami Jubei álmát. Mikor méltatlankodni kezd, rátámadnak, de ő könnyedén győzelmet arat felettük. Mikor rátalál a haldokló Rougára, az nekiadja az ékkövet, hogy juttassa el egy bizonyos lánynak. Jubei végül rááll.

El is jut a lány, Shigure falujába. Ő a Világosság Papnője, így a követ rábízza. Azonban nem sokkal érkezése után a falut a Kimon-Shu támadja meg. A falusiakat lemészárolják, Shigure megmenekül, de külön válik Jubeitől. Az úton találkozik egy tolvaj fiúval és egy vén szerzetessel, ők lesznek az útitársai. Természetesen Jubei ismét feltűnik és védelmébe veszi a lányt

Online részek:
KategóriákJ
Írta: