Kangoku Gakuen (2015)

Képtalálat a következőre: „Kangoku Gakuen 512x512”

Eredeti cím 監獄学園
Angol cím Prison School
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 25 perc
Év 2015.07.11
Ismertető:
A Kangoku Gakuen, más néven Prison School, Hiramoto Akira 2011 februárja óta futó, nagy népszerűségnek örvendő mangájából készült animeadaptáció.
A történet a Tokió külvárosában álló Hachimitsu Magánakadémiájában játszódik. Az akadémia eddig lányiskolaként működött, ám igazgatója, Kurihara igazgató úgy határoz, hogy mostantól fiúkat is felvesznek az iskolába.
Animénk elején megismerkedhetünk öt bátor fiúval, akik elsőként vállalták a felhőtlennek tűnő életet a sok lány között. Ám főszereplőink nem restek, már egyből bemutatják nekünk perverz, de annál viccesebb oldalukat, és nem bírják megállni, hogy ne leselkedjenek a női fürdőbe egy kicsikét, de nem számítanak arra, hogy a Titkos diákönkormányzat keresztül húzza a számításaikat.
A főbb szereplők:
Kiyoshi (Kiyoshi Fujino/藤野 清志): A sorozat tényleges főszereplője, és az első fiú a Hachimitsu Magánakadémiában, aki kapcsolatot alakít ki egy lánnyal.
Gakuto (Takehito Morokuzu/諸葛 岳人): Ő a szemüveges fiú a “csoportban”, elég különc és gyakran használ régimódi beszédstílust.
Shingo (Shingo Wakamoto/若本 真吾): Szőke hajú, és kb. úgy néz ki miatta, mint egy bűnöző. Erősen pesszimista jelleme van.
Joe (Joji Nezu/根津 譲二): Joe mindig kapucniban van, véres köhögőrohamok jönnek rá néha, gyenge az egészsége, és rajong a hangyákért.
Andre (Reiji Ando/安堂 麗治): Elég kövér, mélyen törődik a barátaival és extrém mazochista, folyamatosan vágyik Meiko büntetésére.
Mari (Mari Kurihara/栗原 万里): Kurihara igazgató lánya, a Titkos diákönkormányzat elnöke, Chiyo nővére.
Meiko (Meiko Shiraki/白木 芽衣子): A Titkos diákönkormányzat alelnöke, legtöbbször az ő feladat, hogy vigyázzon a fiúkra.
Hana (Hana Midorikawa/緑川 花): Ügyes harcművész, a Titkos diákönkormányzat titkára, sokszor kerül hülye helyzetekbe Kiyoshival.
Chiyo (Chiyo /千代): Kiyoshi osztálytársa. Rajong a szumóért.
A Prison School az egyik legegyedibb és egyben legbetegebb anime, amivel eddig találkoztam, a sok szadista, ecchi jelenet igazán viccessé teszi ezt a művet, a történet egész jól alakul az idő múlásával, a karakterek se csak úgy vannak és kész, én mindenesetre nagyon élveztem, és jókat röhögtem ezen a sorozaton.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
Ova

 

KategóriákK