Kanojo ga Flag o Oraretara (2014)

Eredeti cím 彼女がフラグをおられたら
Angol cím Kanojo ga Flag o Oraretara
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2014
Ismertető:
Történet

Ez a történet egy Hatate Sota nevű cserediákról szól, aki úgy döntött, új életet kezd a Hatagaya Középiskolában. Bár nem minden az, aminek látszik, Sotának van egy különleges képessége, amivel látja az emberek meghatározó döntéseit zászló formájában. Legyen ez szerelem, barátság vagy halál. Sota arra használja az erejét, hogy segítsen az embereknek és hogy távol tartsa magát tőlük. A szerelem, a barátság és a halál zászlókat könnyedén eltörheti, így változtat mások sorsán. Azonban van négy lány, akik minden áron közeledni akarnak felé és ezért mindig körülötte lebzselnek és a számuk egyre csak nő.
Műfaj: Ez egy klasszikusnak mondható hárem anime, amiben főhősünk tényleg mindig a figyelem középpontjában áll, minden értelemben.
Grafika: Szerintem a grafika meglehetősen szép, de a karakterábrázolás kicsit fura lett, más animékben nem találkoztam még hasonlóval sem, ami nem azt jelenti, hogy rossz, csak szokatlan.
Főbb karakterek
Souta Hatate: nagyon sok minden kiderül a srácról a történet folyamán: hogyan is szerezte az erejét, ezen kívül erős az önsajnálata és lehangolóan viselkedik. Ám ez sem tart sokáig, mivel a lányok életvidámsága ragadós.
Nanami Knight Bladefield: Egy igazi tsundere, mert egy ilyen is kell, a viselkedése eléggé idegesítő és parancsolgatós, mindig mindent tudni akar, de emögött is csak a jó szándék áll.
Akane Mahougasawa: Ő az anime lelke, mindig ő a leglelkesebb és a legtapadósabb, ő a totális loctite reklámarca. Ugyanakkor nagyon kedves és vicces is.
Kikuno Shoukanji: Souta gyerekkori barátja és szeret a nővéreként viselkedni, bár az utóbbi nagyon túlcsordul benne, nagyon vicces és élénk karakter, állandóan Souta nyakán lóg és egy percre sem téveszti szem elől.
Megumu Touzokuyama: Ő sem az, aminek látszik, habár mindenki magának dönti el, mi is igazán Megumi, mert ténylegesen nem derül ki.
És ezzel Souta hátat fordíthat a mindennapi szürkeségnek, mert a csajok még össze is bútoroznak vele.

Vélemény

Nekem nagyon tetszett, az ember tényleg nem minden nap találkozik hasonló sztorival, grafikával és szereplőkkel, a vége pedig még bőven tartogat meglepetést.

13. rész OVA

 

CategoriesK