Kekkai Sensen (2015-17)

Képtalálat a következőre: „Kekkai Sensen ico”

Eredeti cím 血界戦線
Angol cím Blood Blockade Battlefront
Egyéb cím(ek) Kekkai Sensen TV
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2015.04.05
Ismertető:
Egy nap, New York városának kellős közepén egy hasadék nyílt a mi világunk és a túlvilág között, amely azzal fenyegetett, hogy idővel az egész Földet elnyeli. Hogy gátat szabjanak a túlvilág további terjedésének, az emberek egy áthatolhatatlan felhőburokkal vették körbe a várost, és csak egyetlen híd maradt épen, amely lehetővé teszi a közlekedést az egykori New York és a külvilág között.
Három év telt el az apokaliptikus események óta, és ez idő alatt a város emberi lakói megtanultak együtt élni szörnyen rémesen festő szomszédaikkal, így visszaállhatott a szürke hétköznapok békéje. A közrendet azonban rendszeresen megzavarják a káosz erői, és mivel a rendőrség gyakran tehetetlen a természetfeletti bűnözőkkel szemben, ezért a szuper képességekkel rendelkező, szintén törvényen kívüliekből álló titkos szervezet, a Libra vigyáz a törékeny békére.
Történetünk főszereplője, Leonardo Watch önjelölt újságíróként érkezik a városba, hogy megtalálja a gyógyírt a húga vakságára, ám saját különleges képességének köszönhetően hamarosan a Libra tagjai között, valamint a bonyodalmak kellős közepén találja magát.
CategoriesK