Kill Me Baby (2012)

Eredeti cím キルミーベイベー
Angol cím Kill Me Baby
Egyéb cím(ek) Baby, Please Kill Me.
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2012
Ismertető:
A Kill Me Baby eredetileg 2008-ban jelent meg először egy négy paneles manga formájában a Manga Time Kirara Carat magazin hasábjain. A mangaka Kazuho néven ismert, aki többek között a K-On! Anthology Comic rajzolói között is szerepel.
Bérgyilkos a … padtársam?!
Valljuk be, manapság nem könnyű az iskolások élete. Főleg akkor, ha történetesen orgyilkosok vagyunk! A külsőre szelíd, bár picit morcos tekintetű Sonya ebben a cipőben jár, ugyanis ő egy orgyilkos. Az ő és osztálytársa, Yasuna Oribe hétköznapjait követhetjük végig. Ami korántsem mondható unalmasnak, hiszen mindig történik valami a lányok körül… vagy ha mégsem, ők garantáltan tesznek arról, hogy ne unatkozzanak. Ez nem nehéz, hiszen Yasuna mindig próbál valamivel előrukkolni. Hol önvédelmi technikákat tanulna Sonya ellen, hol pedig ugratja picit orgyilkos barátnőjét, amit Sonya legtöbbször “jutalmaz” is.
Összegzés
Nem is vitás, hogy egy elég őrült animéről van szó, ahol néha valljuk be, hogy a poénok eléggé erőltetettek. Ezért hát megtekintését csak azoknak ajánlom, akik vevők az őrültebb vígjátékokra.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész 12. rész 13. rész ova

 

CategoriesK