KimiKiss Pure Rouge (2007-08)

Infó:

Eredeti cím キミキス pure rouge/

japán
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Év 2007 – 2008

Ismertető:

Történet: Kouichi Sanada a főszereplő srác, aki gondtalanul éli az életét, és készül az iskolakezdésre. De hirtelen betoppan gyerekkori barátja, Mao Mizusawa, aki Franciaországból tért vissza, hogy Japánban folytassa tanulmányait. Koichit persze váratlanul éri a hír, hogy a lány ezentúl náluk fog lakni, ráadásul elsőre fel se ismerte a lányt. Szerencse, hogy aznap arra járt Kouichi legjobb barátja, Kazuki Aihara, aki viszont néhány perc alatt felismerte a lányt, és felelevenítették a régi szép emlékeket. Közben megérkezik Kouichi édesanyja is, aki azonnal befogadja a lányt. 


Másnap pedig máris megkezdődik az új tanév. Ugyan Kouichi nem sokat aludt az éjszaka, mert Mao az érkezése után lefeküdt aludni, és este már nem volt álmos. Így a két fiatal hajnalig játszott egy játékkal. Miután mindenki megnézte, hogy kivel kerül egy osztályba, Kouichi megtudja, hogy az a lány is, akit titkon szeret, vele egy osztályba fog járni (mindketten félénkek, ugyanakkor tök aranyosak, és nem merik kimutatni egymásnak az érzéseiket). Mao egy évfolyammal feljebb kerül a harmadik osztályba. A padszomszédja egy visszahúzódó, konok srác, Eiji Kai (kicsit bishi).

Tanítás után Kouichinek kell visszavinnie a két jelmezt a dráma klubba, miután veszített kő, papír, ollóban, de ott meg nem fogadják túl kedvesen. Mielőtt hazamenne, még benéz az osztályterembe, ahol meglátja a lányt, akibe szerelmes. A lány elrohan és így nem tudnak beszélni. Kouichi utána szalad, megpróbál két értelmes szót kinyögni (azon kívül, hogy “örülök, hogy újra egy osztályba kerültünk” semmi másról nem beszélnek), de nem sikerül, helyette mindkét diák elpirul. Majd a lány ismét elfut. Mindeközben az iskolából kifelé tartó Kazukit egy magányosan szálló papírrepülő találja el. A dolgozat 0 pontos és a tulajdonosa Futami Eriko. Kazuki megkeresi azt a helyet, ahonnan a repülőt kidobták. A kémia szertárban talál rá Eriko-ra, aki kifelé bámul az ablakon. A lányt kérdőre vonja, hogy miért írt ilyen rossz dolgozatot, hisz ő az egyik legjobb tanuló a suliban. A lány erre flegmán válaszol, és megcsókolja a fiút…

Vélemény: Teljesen átlagos történet a megszokott karakterekkel. Van benne rengeteg vicces és nevettető, romantikus, sőt, komoly jelenet is. Csak ajánlani tudom annak, aki szereti az ilyen fajta animéket.

KategóriákK

Vélemény, hozzászólás?