Kokoro Connect (2012)

Eredeti címココロコネクト
Angol címKokoro Connect
Egyéb cím(ek)nincs
Besorolásanime, TV
Hossz13 rész × 24 perc
Dátum2012.07.08 – 2012.09.30
Ismertető:
„Ez a történet már akkor elkezdődött, mielőtt bárki észrevette volna…”
Bizonyára mindenki álmodozott már arról, milyen lehet más bőrében élni. Talán már ti is gondoltatok arra, mennyivel jobb lenne egy sztár bőrében vagy egy gyönyörű osztálytársadéban, akinek mindig puha a haja és selymes a bőre, netalántán az ellenkező nem testét is szívesen megtapasztalnád, de van olyan is, hogy valaki egy macska bőrébe bújna bele, mert szerinte állati jó lehet a semmittevés egy életen át.Igaz, nem mindig, és csak rövid időre, de főhőseinknek megadatott ez a lehetőség…
Amikor már te sem tudod, ki vagy

Főhőseink, név szerint Yaegashi TaichiNagase IoriKiriyama YuiAoki Yoshifumi és Inaba Himeko a Yamaboshi Akadémia diákjai. Ebben a magániskolában mindenkinek kötelező valamilyen klubhoz tartoznia. Midőn hőseink kudarcot vallottak ebben, létrehozták a Diák Kulturális Egyesületet, röviden csak DKE-t.
Egy gyönyörű őszi napon, éppen láthatjuk TaichitIorit és Himekot, ahogy arról tárgyalnak, hogy mi legyen a következő DKE-számban. Van, aki birkózókról akar írni, van, aki meztelen lányokról, hát igen, ízlések és pofonok… Ekkor toppan be a klubszobába Aoki és Yui, akik előálltak a nap… nem is, az év hírével: állításuk szerint éjszaka kb. 20-30 percre testet cserélt a lelkük. A többiek először gyanakodva fogadják, sőt, még ők maguk is kételkednek benne, úgyhogy csak álomnak titulálják eme furcsa jelenséget… amíg a többi klubtag is megtapasztalja a testcserét. Aoki és Yui után a következő áldozat Taichi ésIori. Őket éppen klubtevékenység közben érte utol a balsors (hogy pontos legyek, Iori elment füzetet keresni), ezért a még mindig hitetlenkedő Himeko, aki szerint csak megjátsszák, kérdéseket tesz föl nekik, hogy megbizonyosodjon arról, tényleg igazat mondanak. Így egyre gyakoribbá válnak a testcserék, ki tudja, ki és mikor, melyik testben van.
Egy nap viszont a klubszobában megjelenik előttük a tanáruk… vagyis megjelenik előttük egy ismeretlen személy, csak a tanáruk testében. Vajon más is képes a testcserére? Az ismeretlen lélek azt állítja, hogy ő a megfigyelő, aki naponta 7 órát figyeli barátainkat. Nyilvánvalóan valami köze van a testcserékhez, és állítása szerint igen jól szórakozik rajtuk. De vajon ki ez az ember? És mi köze van a testcserékhez? Egyáltalán hogyan lehetséges ez? Ezekre és még sok más kérdésre csak egy helyen találod a választ: mily meglepő, ebben az animében.

KategóriákK