Kore ga Watashi no Goshujin-sama (2005)

Kore ga Watashi no Goshujinsama ICON by Animegun

Eredeti címこれが私の御主人様
Angol címHe Is My Master
Egyéb cím(ek)He`s My Master
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész
Év2005
Ismertető:
Izumi és Mitsuki elmennek otthonról, mivel gondok vannak családjukban. Izumi 14 éves, húga 13, de bátran nekivágnak a nagyvilágnak. Egy villa kapuján egy hirdetésre lesznek figyelmesek, a ház ura szobalányokat keres. Be is mennek, de egy baleset folytán Izumi beleesik az egyik kis tóba. Mivel nem látni senkit a birtokon, így fogja magát, és az ajtó előtt öltözik át.

Persze pont a közepén tart, mikor megjelenik a ház ura. Yoshitakának hívják, ő is 14 éves és egyedül él a hatalmas házban, szülei halála után. Mikor Izumi meglátja a fiút, rögtön nekivágja az egyik fának, mert leskelődőnek hiszi.

Miután tisztázódik a helyzet, Yoshitaka megengedi a lányoknak, hogy ott maradjanak éjszakára. A lányok örömmel fogadják, el is mennek fürdeni. A fürdő ugyan be van kamerázva, de a perverz milliomos nem láthat semmit, valami mindig takarja a korához képest igen felnőttes külsejű Izumit.

Yoshitaka úgy gondolja, ha már a lányokat nem is vizslathatja, legalább a bőröndjükbe belenéz, amit megígért, hogy semmiképp sem fog kinyitni. A figyelmeztetés jogos volt, mivel a bőröndben Pochi, a lányok házi aligátora utazik. Egyébként miatta kellett elhagyniuk otthonukat, szüleik ugyanis el akartak küldeni a lányok kedvencét egy menhelyre.

Pochi szokása, hogy az idegeneket köszöntésképpen kicsit megcsócsálja. Így tesz a fiúval is. Ha ez nem lenne elég, Pochi másik rossz szokása, hogy ha meglátja Izumit valami szexi szerelésben, akkor rögtön ráveti magát. Így történik ez most is, perverz aligátorunk végigkergeti a lányt a fél házon, tetemes károkat okozva.

Hogy a károkat megtérítsék, a két lány Yoshitaka szolgálatába áll, mint szobalányok. A fiú persze tervez nekik egy szexi egyenruhát, ami Mitsukinak tetszik ugyan, de Izumi nagyon tiltakozik ellene. Ráadásul Gazdámnak kell szólítaniuk a ház urát.

Telnek, múlnak a napok. Yoshitaka beíratja a lányokat a gimibe, Izumival osztálytársak is lesznek. Persze itt is ugráltatja szegényt. Előkerül egy újabb lányka, Anna-chan, aki kezdetben a fiúba szerelmes, majd később átpártol Izumihoz. Hogy vele lehessen, ő is elszegődik Yoshitakához cselédnek. Így már három hódolója van szegény Izuminak, akinek ez nagyon nem tetszik.

Izumi folyamatos zaklatásnak van kitéve Yoshitaka, Pochi, sőt Anna-chan részéről, és a hajszák eredményeként még a tartozásuk is egyre nő. A megoldás erre, hogy Izumiból sztárt csinálnak. Yoshitaka ugyanis folyton fényképezik, ez perverz hobbijainak egyike, és ezen képeket Izumi húga, Mitsuki (egyébként mindent ő irányít a háttérből) közzéteszi a neten is. Felfigyelnek a lányra, aki elindul a sztársághoz vezető úton. Rengeteg pénzt keres, így ki tudják fizetni a tartozásukat. Egy újabb (kevésbé, de szintén perverz) gazdát találnak maguknak, Yoshitaka pedig eltűnik. A lányok aggódnak érte, és a „megmentésére” sietnek.

A fiú eltűnése vajon baleset, vagy csak Yoshitaka egyik újabb aljas terve, hogy egykori szobalányait visszaszerezze? És mi lesz a kis csapat sorsa?

Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész
05. rész06. rész07. rész08. rész
09. rész10. rész11. rész12. rész

 

KategóriákK