Kore ga Watashi no Goshujin-sama (2005)

Képtalálat a következőre: „Kore ga Watashi no Goshujin-sama ico”

Eredeti cím これが私の御主人様
Angol cím He Is My Master
Egyéb cím(ek) He`s My Master
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2005
Ismertető:
Izumi és Mitsuki elmennek otthonról, mivel gondok vannak családjukban. Izumi 14 éves, húga 13, de bátran nekivágnak a nagyvilágnak. Egy villa kapuján egy hirdetésre lesznek figyelmesek, a ház ura szobalányokat keres. Be is mennek, de egy baleset folytán Izumi beleesik az egyik kis tóba. Mivel nem látni senkit a birtokon, így fogja magát, és az ajtó előtt öltözik át.

Persze pont a közepén tart, mikor megjelenik a ház ura. Yoshitakának hívják, ő is 14 éves és egyedül él a hatalmas házban, szülei halála után. Mikor Izumi meglátja a fiút, rögtön nekivágja az egyik fának, mert leskelődőnek hiszi.

Miután tisztázódik a helyzet, Yoshitaka megengedi a lányoknak, hogy ott maradjanak éjszakára. A lányok örömmel fogadják, el is mennek fürdeni. A fürdő ugyan be van kamerázva, de a perverz milliomos nem láthat semmit, valami mindig takarja a korához képest igen felnőttes külsejű Izumit.

Yoshitaka úgy gondolja, ha már a lányokat nem is vizslathatja, legalább a bőröndjükbe belenéz, amit megígért, hogy semmiképp sem fog kinyitni. A figyelmeztetés jogos volt, mivel a bőröndben Pochi, a lányok házi aligátora utazik. Egyébként miatta kellett elhagyniuk otthonukat, szüleik ugyanis el akartak küldeni a lányok kedvencét egy menhelyre.

Pochi szokása, hogy az idegeneket köszöntésképpen kicsit megcsócsálja. Így tesz a fiúval is. Ha ez nem lenne elég, Pochi másik rossz szokása, hogy ha meglátja Izumit valami szexi szerelésben, akkor rögtön ráveti magát. Így történik ez most is, perverz aligátorunk végigkergeti a lányt a fél házon, tetemes károkat okozva.

Hogy a károkat megtérítsék, a két lány Yoshitaka szolgálatába áll, mint szobalányok. A fiú persze tervez nekik egy szexi egyenruhát, ami Mitsukinak tetszik ugyan, de Izumi nagyon tiltakozik ellene. Ráadásul Gazdámnak kell szólítaniuk a ház urát.

Telnek, múlnak a napok. Yoshitaka beíratja a lányokat a gimibe, Izumival osztálytársak is lesznek. Persze itt is ugráltatja szegényt. Előkerül egy újabb lányka, Anna-chan, aki kezdetben a fiúba szerelmes, majd később átpártol Izumihoz. Hogy vele lehessen, ő is elszegődik Yoshitakához cselédnek. Így már három hódolója van szegény Izuminak, akinek ez nagyon nem tetszik.

Izumi folyamatos zaklatásnak van kitéve Yoshitaka, Pochi, sőt Anna-chan részéről, és a hajszák eredményeként még a tartozásuk is egyre nő. A megoldás erre, hogy Izumiból sztárt csinálnak. Yoshitaka ugyanis folyton fényképezik, ez perverz hobbijainak egyike, és ezen képeket Izumi húga, Mitsuki (egyébként mindent ő irányít a háttérből) közzéteszi a neten is. Felfigyelnek a lányra, aki elindul a sztársághoz vezető úton. Rengeteg pénzt keres, így ki tudják fizetni a tartozásukat. Egy újabb (kevésbé, de szintén perverz) gazdát találnak maguknak, Yoshitaka pedig eltűnik. A lányok aggódnak érte, és a „megmentésére” sietnek.

A fiú eltűnése vajon baleset, vagy csak Yoshitaka egyik újabb aljas terve, hogy egykori szobalányait visszaszerezze? És mi lesz a kis csapat sorsa?

Érdekes, kissé perverz (na jó, nagyon perverz) anime ez. Sok jópofa jelenettel és néhány fergeteges karakterrel. Mitsuki és Pochi karaktere bámulatosan jól sikerült. Kissé kifacsart világ ez (a két isten egyike akár Pochi apja is lehetne, a másik erősen hasonlít Pikachura), a szereplők között talán nincs egy „normális” sem, mindenkinek van valami mániája. Érdemes megnézni, de senki se várjon tőle mély, filozófiai mondanivalót.
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

KategóriákK