Koufuku Graffiti (2015)

Képtalálat a következőre: „Koufuku Graffiti ico”

Eredeti cím 幸腹グラフィティ
Angol cím Happy Cooking Graffiti
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2015.01.09
Ismertető:
Egy négy paneles comic strip adaptációjával állunk szemben, ami a főzésről szól. A seinen célközönségnek szánt vígjáték hősnője a cuki, középiskolás Ryō (Satou Rina), aki a főztjén keresztül kerül barátságba mindenkivel. A lány egyedül él, minden percét a főzésnek szenteli, sőt, a mangában annyira részletesen ábrázolták az ételeket, hogy habár csak képek, de így is rettentően étvágygerjesztőek. Ehhez mérten pedig az élvezet, amivel fogyasztják az ennivalót a lányok, igazi erotikus mellékzöngét ad a jeleneteknek. Nem is kell ennél több ehhez a nőket elég sztereotip módon bemutatott történethez: jó kaja és szex.

Minden férfi vágyálma lehet ez, származástól függetlenül, de hogy Japánban ebből a témából nemcsak manga, de még anime is lesz, hát cseppet sem meglepő. Arról pedig hogy az anime is kellően „szexi” legyen, a beszívott képi világáról ismert Shaft fog gondoskodni. A manga/anime címe egyébként egy szójátékon alapul, ami a „boldogság” és az „étvágy” kifejezéseket olvasztja magába.

Az eredeti mangát Kawai Makoto készítette, ami 2012-ben indult és még jelenleg is fut. A rendező a Monogatarisorozatokat és a Madokát is vívő Shinbo Akiyuki lesz, az epizódok rendezésébe Tatsuwa Naoyuki(Nisekoi, Katteni Kaizō) is belefolyik, Okada Mari (Selector Infected Wixoss, AKB0048) a történetszövésből veszi ki a részét. Shiotsuki Kazuya a sorozat karakterdizájnere, korábbi munkái között van a Madoka sorozat és a Nisekoi is. Az anime openingjét a szeniális Sakamoto Maaya adja majd elő. Érdekes próbálkozásnak tűnik, de biztos nem lesz egy tömegeket megmozgató anime.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

KategóriákK