Kurau Phantom Memory (2004)

Infó:

Eredeti cím KURAU Phantom Memory  クラウ ファントムメモリー
Angol cím Kurau Phantom Memory
Egyéb cím(ek) Phantom Memory Kurau
Besorolás anime, TV
Hossz 24 rész
Év 2004

Ismertető:

2100-ban járunk, a benépesített Holdon, ahol az energia egy új formájának a kutatása zajlik. Amami Kurau, a project vezető tudósának a lánya 12. születésnapján elmegy édesapjával a laborba egy tanulmányozói kísérletre. Az új energia neve Rynax, ami állandóan ki akar törni “fogságából” a nagyvilágba. A kísérlet közben gondok merülnek fel és a Rynax egy része kiszabadul, ami egyenesen Kurau-ba száll. A történtek végeredménye, hogy Dr.Amami-nak be kell látnia azt a szörnyű tényt, hogy lánya többé nem az ő lánya. Kurau teste felett átvette az irányítást a Rynax, mint egy új személyiség. Közben Kurau és a benne élő Rynax is szabadulni akar a másiktól. A gond csak az, hogy senki se tudja, hogy hogyan lehetne ezt megvalósítani.

10 évvel később Kurau ügynökként dolgozik, és egyedül él. Egyik este Kurau testéből kiszabadul a Rynax egy része, ami a lány 12 éves alakját veszi fel. Még régebben elmondta a Rynax Kurau-nak, hogy lesz egy párja, aki most benne él és egy napon “megszületik” majd. A fiatal lányt Christmas-nak nevezi el és innentől kezdve együtt élnek. Ám egy ügynökség azon fáradozik, hogy Kurau-t és Christmas-t elfogja.

Hát ilyen animét se látni minden nap. Pedig nagy kár, mert a Kurau Phantom Memory is egy fantasztikus alkotás. A zenéje meg egyszerűen imádnivaló. Mindenki nézze meg, aki már unja a sablonos történeteket.

KategóriákK