Ladies versus Butlers! (2010)

Képtalálat a következőre: „Ladies versus Butlers! ico”

Eredeti cím れでぃ×ばと!
Angol cím Ladies versus Butlers!
Egyéb cím(ek) Ladies vs. Butlers!
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2010
Ismertető:
Előzmények
A Ladies versus Butlers! eredetileg egy light novelként indult, melynek történetét Tsukasa Kōzuki írta és Munyū illusztrálta. Ez 2006 szeptemberében a Dengeki Bunko-ban indult útjára és még jelenleg is folyamatosan közlik az új részeket. 2008-ban kijött a manga is, melyet Nekoyashiki-Nekomaru illusztrált, ez a Dengeki Moeoh-ban jelent meg júniusban. Végül pedig napvilágott látott az anime, melyre 2010 januárjáig kellett várni, és mely a Xebec stúdiójában készült.Történet
Nos, erről egy picit nehéz beszélni, de azért próbáljunk róla egy-két szót ejteni. Hino Akiharu egy külsőre igen csak bajkeverőnek tartható srác, de belülről pont az ellentettje, egy segítőkész és gondoskodó személyiség. Akiharu egy frissen átiratkozott diák a Haurei-Ryou Akadémián, mely az előkelő családok fiataljait tanítja, és a jövőbeli cselédlányokat és komornyikokat. Szóval Akiharu egy friss diák a Haurein, viszont azt azért érdemes tudni róla, hogy igen ügyetlen és már az első nap sikerül is összeakasztania a bajszát Sernia Iori Frameheart-tel, az egyik előkelő diáklánnyal. Ő elég arrogáns, viszont nem rossz ember, csak nem szeret veszíteni. Akiharunak a végén sikerül megmenekülnie Frameheart karmai közül, mivel egyik régebbi osztálytársa, Saikyou Tomomi megmenti, és megígéri neki, hogy segíti az iskolába való beilleszkedését. Akiről érdemes tudni, hogy kívülről igen kedvesnek mutatja magát, de belül mindig tervezget valamit. Ezek után kapunk egy humoros sztorit teletűzdelve ecchi jelenetekkel.

Vélemény
Véleményem szerint az anime egész jóra sikerült. Mondom ezt, mivel az eddig látott részek között nem volt egy olyan sem, melyen ne nevettem volna. A grafikára úgy nem lehet panaszunk, mint ahogy az openingre vagy az endingre sem. Az openingje szerintem nagyon is jóra sikerült, a zenéje is, és úgy ahogy van, egyben. Pörgős, egy kis Haruhis beütéssel. Az ending az openinggel ellentétben egy kissé lassabbra sikerült, de szépre. És hogy kinek is ajánlanám? Az ecchi műfaj kedvelőinek szerintem nagyon is tetszene ez a mű.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
Special:
SPECIAL 1 SPECIAL 2 SPECIAL 3
SPECIAL 4 SPECIAL 5 SPECIAL 6

 

KategóriákL

Vélemény, hozzászólás?