Lance N’ Masques (2015)

Képtalálat a következőre: „Lance N' Masques ico”

Eredeti cím ランス・アンド・マスクス
Angol cím Lance N’ Masques
Egyéb cím(ek) Lance and Masks
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Év 2015.10.02
Ismertető:
A Lance N’ Masques eredetileg egy light novel volt, amit Hideaki Koyasu és Shino illusztrált és a Gukomi Stúdió szerkesztett. A Pony Canyon tette közzé 2013-ban.

Történet:

Hanabusha Youtaro a 21. századi túlélő lovagok tagja. Ennek ellenére ő egy egyszerű, normális ember szeretett volna lenni, nem pedig lovag. Egy nap találkozik egy Kidoin Makio nevű lánnyal, aki egy úri hölgy, de teljesen egyedül él. Így hát Youtaro úgy dönt, beköltözteti a lányt magához, vigyáz rá és törődik vele. Természetesen 12 részen keresztül nem csak ők vannak jelen, úgyhogy nézzük is a szereplőinket:

Hanabusha Youtaro: Az egyik utolsó lovag a 21. században. Képes harcolni az igazságért és elég lovagiasan viselkedik, ami sajnos tönkretette az 1 évvel ezelőtti barátságát. Amikor felveszi a maszkot, ő a legendás Knight Lancer, akit Makio nagyon bálványoz.
Kidoin Makio: egy nemes családból származó lány, aki kénytelen egyedül élni. Imádja a hősöket, egy ideig ő is hős akart lenni, de aztán jobban megszerette azt, ha őt védelmezik.
Sudo Yoriko: egy szobalány, egyben Youtaro zord mentora.
Alice Cleveland: Youtaro fegyvernöke, egy vidám lovagtanonc.
Shirohime: Youtaro lova, nevének jelentése “fehér hercegnő”.
Yuifa: Makio szobalánya.

Vélemény/ajánlás:

Megmondom őszintén, hogy egy kicsit másra számítottam, mikor belekezdtem. Egyébként a történetre semmi panasz, a szereplők sem sablonosak. A grafika gyönyörű, a zene is jó, nekem főleg az opening tetszik nagyon. Eredetileg seinen mű, de a shoujo fanoknak is ajánlatos. Szóval aki szereti a lovagokról szóló történeteket és a harcokat, annak ajánlom ezt az animét. Jó szórakozást kívánok hozzá!

Online részek:
1. rész 2. rész 3. rész 4. rész
5. rész 6. rész 7. rész 8. rész
9. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

KategóriákL