Mahou Tsukai Nara Miso o Kue! (2012)

Eredeti cím 魔法使いなら味噌を喰え!
Angol cím Mahou Tsukai Nara Miso o Kue!
Egyéb cím(ek) If You’re a Wizard Eat Miso!
Besorolás anime, ONA
Hossz 1 rész
Dátum 2012
Ismertető:
Kezdet:

Létezik egy világ, ahol a varázslat egy évszázadok óta ismert erő és a tudomány legfőbb riválisa. De miután felfedezték a M.I.S.O.-t (egy akadály a bölcsek rendjének), ami a varázslatot a különleges erőből átalakította egy technikává, ami sokkal könnyebben elérhető.
Így az egyik reggel, amikor Hacchoya Shota, aki a Mágia Akadémiára jár, épp miso levesét készül elfogyasztani, Majieeru hercegnője berepül (betör) az ablakán és nekicsapódik a falnak. Úgy tűnik, hogy Majieeru a szülőhelye a varázslatnak…

Szereplők:


Shota: Ő a sorozat főszereplője és a Mágia Akadémiára jár. Később találkozik Artemisiával, aki megváltoztatja mindennapjait.

Artemisia: Majieeru hercegnője. Kicsit ügyetlen, így Shota gyakran kisegíti, ha segítségre van szüksége.

Grafika, zene:


Nos, nem egy nagy durranás grafikai tekintetben, de nem is mondanám, hogy csúnya, de ha valakinek megtetszik, akkor úgysem a grafikát nézi majd közben. A zenéről annyit, hogy nálam az is közepesen teljesít, de láttam ennél rosszabbat is, így elfogadható.

Vélemény:


Csak egy-két dolog nem tetszik benne, de mivel csak egy 1 részes ONA, így szemet lehet hunyni felettük. Esős napokra vagy ha van 10 perced, akkor nyugodtan megnézheted, de hogy tetszeni fog-e, az már emberfüggő.

KategóriákM