Mai-HiME (2004 – 2005)

Mai-HiME ICON by Animegun

Eredeti cím舞-HiME
Angol címMy-Hime
Egyéb címekMy Princess
Besorolásnime, TV
Hossz26 rész x 23 perc
Év2004 – 2005
Ismertető:
Tokiha Mai és öccse, Takumi új iskolába kerülnek. Takumi betegsége miatt sokat költöznek, új orvosoktól várva a gyógyulást. Most a Fuka Gakue gimnázium a céljuk.
Hajóval mennek, de már útközben kezdetét veszi különös kalandjuk. Egy lány lebeg a vízen, akit a legénység gyorsan kiment. Mai-nak kell mesterségesen lélegeztetnie a majdnem megfulladt lányt. Egy Tate Yuichi nevű fiú segít neki, akiről később kiderül, hogy az osztálytársa lesz. Sikerül megmenteniük a lányt, aki viszont nem nyeri vissza az eszméletét.
Éjszaka újabb látogató érkezik. Egy gyönyörű, hosszúhajú lány, Kuga Natsuki, aki az eszméletlen lányt akarja elfogni, aki időközben magához tért. Harc kezdődik. A kimentett lány (Minagi Mikoto) egy hatalmas karddal, Natsuki egy robotkutyát megidézve ront a másikra.
Szegény Mai a csata kellős közepén reked, végül az ő élete is veszélybe kerül. Egy becsapódó lövedék el is találná, de mikor maga elé tartja a kezét, különös lángok csapnak ki belőle, melyek elhárítják a golyót.
Mai lassan megismeri erejét és megtudja, nincs egyedül. A világon összesen 12 különleges erejű lány van, ők a HiME-k, nekik kell majd megvédeniük a világot, eldönteniük annak sorsát.
De persze nem ilyen egyszerű a helyzet. A lányoknak nem csak a megbúvó ellenségekkel kell szembenézniük, de saját sorsukkal is HiME-kként, ami sokkal rettenetesebb, mint bármilyen ellenség. Hogyan állják meg a helyüket? Hogyan néznek szembe a rájuk váró nehézségekkel? Kiderül, ha megnézitek a sorozatot
Online részek:
CategoriesM