Mangaka-san to Assistant-san to (2014)

Képtalálat a következőre: „Mangaka-san to Assistant-san to ico”

Eredeti cím マンガ家さんとアシスタントさんと
Angol cím The Comic Artist and His Assistants
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2014
Ismertető:
2014-ben, Hiroyuki 10+1 kötetet megélt „Mangaka-san to Assistant-san to” című mangája mellé megérkezett az anime verzió is.

Történet

A középpontban a hihetetlenül perverz mangaka, Aito Yuki és az ő asszisztensei állnak, akik folyton kínos helyzetekbe kerülnek és kénytelenek nap, mint nap megbirkózni Aito marhaságaival.

Főbb karakterek

Aito Yuki: Aito a sorozatban a “Hajiratte Cafe Latte” (HajiCafe) című manga készítője, akinek szokása a munkát az utolsó pillanatra hagyni. Ugyanakkor egy nagyon képzett mangaka, aki sokkal többre is képes lenne, ha komolyan venné a munkáját. Gondolatai leginkább az asszisztensei és a bugyik körül forognak, többnyire ezek miatt tartják őt perverznek.
Ashisu Sahoto: Aito asszisztense. Gyakran célpontja Aito bohóckodásainak, amelyek néha eléggé bosszantják őt, és nem rest lelombozni vagy akár ostort rántani rá. Mindezek ellenére mélyen tiszteli őt mint manga művészt. Ashisu legfőbb célja, hogy egyszer kiadják a saját mangáját, és hivatásos mangaka legyen belőle.
Otosuna Mihari: Mihari a Gongon kiadó szerkesztője, aki Aitóval dolgozik együtt. Annak ellenére, hogy folyton leszidja őt a felelőtlen vagy más perverz viselkedése miatt, mindig próbálja ösztönözni, hogy még jobban teljesítsen.
Fuwa Rinna: Egyike Aito asszisztenseinek. Annak ellenére, hogy asszisztensként dolgozik, semmit sem tud a mangarajzolásról, azonban nagy csodálója Aitónak és a munkájának. Összességében egy igazán életvidám személy, akit egyáltalán nem zavarnak Aito perverz ötletei.
Kuroi Sena: Sena is egyike Aito segédjeinek, akit „Szuper Asszisztensként” is ismernek. Külseje miatt általában mindenki gyereknek hiszi, de mindent megtesz, hogy ezt cáfolni tudja. Habár időnként mégiscsak gyerekként viselkedik, különösen akkor, amikor részeg.
Buranyā: Aito macskája és egyben kabala karaktere.

Véleményem

Egy kellemes kis 12 részes kikapcsolódást nyújt azoknak, akik már olvasták a mangáját és szeretnék animálva is látni kedvenc szereplőiket, illetve azoknak is, akik szeretnék megismerni egy mangaka kihívásokkal teli munkáját sok humorral fűszerezve, amik csak még inkább hozzátesznek a történethez. És hát a fanservice mennyiségére se lehet panasz.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész
Ova:
01. rész 02. rész 03. rész
04. rész 05. rész 06. rész

 

KategóriákM