Marimo no Hana: Saikyou Butouha Shougakusei Densetsu (2012)

Eredeti cím まりもの花 ~最強武闘派小学生伝説~
Angol cím Marimo’s Blossom: The Legend of the Strongest Elementary School Fighter Student
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész
Év 2012
Ismertető:
A Marimo no Hana előzménye egy azonos című, 2010-ben megjelent manga, ami a Ribon magazinban debütált. A történetet Yasushi Akimoto írta, a rajzokért pedig Yuuko Kasumi felel. 2012-ben pedig egy 11 perces OVA-val rukkoltak elő, ami inkább csak kedvcsinálónak készült a mangához.

Történet

Történetünk főhőse Nogami Marimo. Negyedikes diáklány, aki imádja a virágokat, és nagyon szereti az osztálytársait. Első ránézésre egy átlagos, bár talán kicsit túl rózsaszín öltözködésű lánynak tűnik. Azonban Marimo különleges erő birtokában van, ami a bal kézfejét eltakaró kötés alatt lapul. Ha ez a kötés lekerül, a fiatal lány teljesen megváltozik, és erőre tesz szert. Ez az erő a kézfején található titokzatos, virág alakú szimbólumnak köszönhető.
Tehát eme 11 perc alatt betekintést nyerhetünk abba, hogy Marimo hogyan is menti meg barátait a titokzatos erő segítségével az ötödikes rossz arcoktól.

Összegzés

Nagy, világmegváltó dolgokra senki se számítson! Nem csak az OVA rövidsége miatt, hanem magától a történettől sem. Hiszen ez inkább csak egy kis kedvcsinálónak készült, a már fentebb is említett mangához. Azonban azt, hogy ez a kedvcsinálás kinél hogyan sikerült, azt inkább mindenki döntse el maga!

 

KategóriákM
Írta: