Masamune-kun no Revenge (2017)

Képtalálat a következőre: „Masamune-kun no Revenge ico”

Eredeti cím 政宗くんのリベンジ
Angol cím Masamune-kun’s Revenge
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2017.01.05
Ismertető:
Történet:

A sztori főhőse Masamune Makabe, egy igen jóképű fiú, jó sportoló, okos, ráadásul nagyon népszerű a lányok körében. De nem véletlenül lett ilyen, ugyanis gyerekkorában nagyon el volt hízva. Emiatt nagyon sokszor megaláztak, de aki a leginkább, az egy Adagaki Aki nevű lány volt. Masamune gyerekként még szerelmet is vallott neki, de ő elutasította. Azóta a fiú nagyon megváltozott, és bosszúját szövögeti a lány ellen, miszerint elcsábítja Adagakit, és aztán mikor a lány szerelmet vall, akkor Makabe dobja.

Karakterek:

Masamune Makabe: A történet főszereplője. Nagyon népszerű az egész iskolában. Külsőre talán kedvesnek tűnik, viszont gondolataiban mindig csak az Adagaki ellen szőtt bosszú jár.
Adagaki Aki: Masamune gyerekkori “barátja”. Elkényeztetett, okos és utálja Masamunét. Elég sokat eszik, de ez nem látszik meg rajta.
Koiwai Yoshino: Adagaki szolgája. Aki mindig rábízza azokat a teendőit, amiket ő nem akar megcsinálni, pl.: ő vásárolja neki az ennivalót. Csendes, visszahúzódó lány.
Fujinomiya Neko: Egy gyönyörű, elbűvölő lány. Szerelmes Masamunéba, és ezt nem titkolja előle.
Shuri Kojuurou: Masamune osztálytársa, és egyben jó barátja. Nagyon lányos a kinézete, annak ellenére, hogy fiú. Szegényt emiatt mindig gúnyolják.

Zene, grafika:

A zene nagyon hangulatos, főleg az opening. A háttérzene mindig illik az adott jelenethez. A grafikánál kapunk hideget és meleget is. Néha nagyon szép a rajzolás, valamikor meg borzalmasan elcsúszik. De ez nem vett el abból, hogy élvezzem az animét.

Összegzés:

Rendkívül izgalmas, hangulatos anime, amit mindenkinek csak ajánlani tudok. Talán a szezon egyik legjobbja. A hárem miatt senki se ijedjen, meg, mert ez az anime nagyon jól tudja használni. Egyébként a manga 2012-ben indult, az is nagyon érdekes. Jó szórakozást hozzá!.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész
05. rész 06. rész 07. rész 08. rész
09. rész 10. rész 11. rész 12. rész

 

KategóriákM