Mayo Chiki (2011)

Képtalálat a következőre: „mayo chiki ico”

Infó:

Eredeti cím まよチキ!/

japán
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2011

Ismertető:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Hogy is mondjam… ezt az anime-t kérésre raktam fel.És hogy véleményt tudjak róla alkotni meg kellett néznem részleteket belőle.Engem sokszor megmosolyogtatott az anime.Nos hogy is mondjam… azért nagy szerepet játszik benne az Ecchi.Épp hogy csak nem lépi át a határt a Hentai felé.Tehát aki csak aranyos, romantikus történetre vágyik annak nem ajánlom ezt a történetet.És ennél a történetnél szeretném szigorúbban felhívni a figyelmet akorhatárra.Nem véletlenül raktam ki a +16 -ot!Ha nem is vagy 16 akkor se nézzétek meg 12éves kor alatt, mert felelősséget nem vállalok!

Az ani

Előzmények:

A Mayo Chiki egy light novelként kezdte pályafutását, melyet Hajime Asano írt 2009. november 21-én. Két manga is készült belőle, melyeket 2010. novemberében adtak ki. Az animét pedig 2011. július 8-án kezdték el adni a TV-ben.

Történet:

Az anime középpontjában egy Sakamachi Kinjirou nevű fiú áll. A srác anyja egy profi női birkózó, akinek Kureha, Kinjirouhúga is szeretne a nyomdokaiba lépni. Ennek következtében szegény srácot használják bokszzsáknak a gyakorláshoz. Az egésznek az lett a következménye, hogy a srácnak gynephobia-ja lett (beteges félelem a nőtől vagy a női nemtől), mely abban nyilvánul meg, ha egy nő hozzáér, akkor elkezd vérezni az orra.

Na de akkor a történet. Kinjirou osztályába jár Konoe Subaru, aki Suzutsuki Kanade komornyikja, aki szintén ugyan abba az iskolába jár. Annak érdekében, hogy mindig szolgálhassa úrnőjét, akinek a családja rendkívül gazdag, valamint az iskola is az övék, amibe járnak. Subaru elég népszerű a suliban, mivel jó sportoló, tanulós stb., egyszóval a lányok imádják, mind szerelmesek belé és a fiúk is elismerik. Ráadásul még egy lányokból álló fanklubja is van, ami leginkább egy szektára hasonlít. Egy végzetes napon azonban, mikor Kinjirou bemegy a férfi mosdóba, véletlenül rányit Subaru-ra, és azt látja, hogy női alsónemű van rajta. Kinjirou-nak ebből az a következtetés jön le, hogy a srác egy perverz. Ezután csak simán el akar sétálni, mintha mi sem történt volna, de Subaru követi, mert rájött a titkára, és addig akarja verni, amíg el nem felejt mindent. Ám a harc közben derül csak ki Kinjirou számára Subaru igazi titka. Subaru igazából lány és azért nem hord férfi alsóneműt a többi férfi ruhához, mert szerinte az “undorító”.

Miután Kanade megmentette Kinjirou-t Subaru-tól, a fiú elmondja neki a részleteket. (Miközben perverz módon mind kettejüket kiláncolta egy ágyhoz.) Subaru azért van férfinak öltözve, mert a családja generációk óta szolgálja Kanadecsaládját, mármint csak a férfi tagjai. Mivel Subaru az egyetlen gyerek, ezért bizonyítania kell. Úgy kell iskolába járnia, hogy senki sem tudhatja meg a titkát. Ha valaki mégis megtudja, akkor nem lehet komornyik többé, ezért üzletet ajánlanakKinjirou-nak: Vagy tartja a száját, ráadásul ők kigyógyítják a fóbiájából, vagy a holtestét a Fuji-hegyen fogják megtalálni egy hónap múlva.

Nos, hát így állunk. Az iskola két bálványáról kiderül, hogy az egyik egy perverz, a másik meg valójában nő. Kinjirou-nak pedig ezután minden napja kemény megpróbáltatás és megalázó események tömkelege lesz.

Grafika, zene:

Ami a grafikát illeti, nos, nem lehet rá semmi rosszat mondani, teljesen korrekt egy ilyen animéhez. A karakterek szépek, arányosak, jól megrajzoltak. Ami a zenét illeti, semmi különöset nem lehet rá mondani. Nem rossz, de nem is kiemelkedő.

Személyes vélemény:

Ha pár szóban kéne összefoglalnom, akkor azt mondanám, hogy perverz, néhol pedig betegesen perverz. Aki végül úgy dönt, hogy megnézi, annak azt ajánlom, készüljön fel a véget nem érő perverz poénokra, és a “furcsán humoros” jellemű emberekre.

5/5 (1)

Kérlek értékeld az animét

KategóriákM

Vélemény, hozzászólás?