Midori no Hibi (2004)

Képtalálat a következőre: „Midori no Hibi png”

Infó:

Eredeti cím 美鳥の日々/

japán
Angol cím Midori Days
Egyéb cím(ek) My Days With Midori, Midori’s Days
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Év 2004

Ismertető:

Ez az anime kifejezetten a romantikus kategóriába tartozik. A főszereplői pedig egy fiú és egy lány.

A főszereplő fiú Sawamura Seiji, aki verekedős természete miatt nem túl népszerű a lányok között. Élete 17 éve alatt egyetlen egy barátnője sem volt, pedig ő próbálkozott (számszerint 20 lánynál), de nem túl sok sikerrel, mivel a lányok féltek tőle.

Egy reggel, mikor Seiji felébred, “halálos” jobb keze helyén egy zöld hajú kislányt talál, akit Kasugano Midorinak hívnak. A lányról pedig kiderül, hogy már évek óta szerelmes a srácba, de nem merte neki elmondani. A történet igazán csak itt veszi kezdetét, mivel Seiji jobb keze legendás volt (a verekedésekhez is ezt használta). De mivel hogy most ott Midori van, ezért nem teheti, ebből többször is gondja akad.

A történet folyamán több humoros jelenet is lesz, például mikor Midorinak szeretne ruhát vásárolni egy játékboltban, vagy amikor helyet cserélnek.

Végsősoron ezt az animét olyanoknak ajánlanám, akik kedvelik a romantikus vígjátékokat, és sokat szeretnek nevetni. Azoknak ez a történet megadja, amire vágynak! A grafikája és a karakterek személyisége szerintem jól ki vannak dolgozva, és nagyon hamar meg tudja őket kedvelni a néző. Az anime 2004-ben készült, úgyhogy szerintem a kor követelményeinek megfelel, és csak 13 rész.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

KategóriákM

Vélemény, hozzászólás?