Million Doll (2015)

Eredeti cím ミリオンドール
Angol cím Million Doll
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 8 perc
Év 2015.07.07
Ismertető:
A Million Doll eredetileg egy webmanga, amit Ai írt és rajzolt. 2015 júliusában pedig az Asahi TV-ben elkezdték adni az anime verziót, ami egy 12 rövid részből álló sorozat volt.Történet:

Suuko egy nagyon nagy idolrajongó és szinte mindent tud minden idolról. Blogolásával képes népszerűsíteni őket, ezúttal az Itorio nevezetű idoltriót szeretné felfuttatni. Azonban Ryuu-nak is “ez” a hobbija, de ő éppen egy Marika nevű idollányt népszerűsít. Lényegében erről szól az egész anime.

Szereplők:
  • Suuko: egy hikikomori (otthonába bezárkózik, kirekeszti magát a társadalomból), aki blogolásával népszerűsíti az idolokat. Most az Itorio nevezetű triót próbálja felfuttatni.
  • Ryuu: ő úgy gondolja, hogy az Itorio már “kiment a divatból”, ezért Marikát akarja felfuttatni, aki még nem olyan híres.
  • Momoka, Yurino és Rina: az Itorio nevezetű trió tagjai. Suukonak köszönhetően emelkedtek fel.
  • Marika: egy még kevésbé híres sztár, aki az anyukájával él együtt.

Vélemény:

Nagyon nehéz erről az animéről ismertetőt, meg egyáltalán véleményt is alkotni. Mivel nagyon rövid jelenetekből áll, nem is olyan sokrétű a cselekménye. Az alaphelyzet szerintem nagyon ötletes, egyáltalán nem sablonos, viszont az idol központú animékhez képest egy kicsit kevés. A grafikája nem a legszebb, ami még ezt fokozza, az a cgi, amit az idolok fellépésénél raknak be. A cgi minősége nagyon pocsék, mondhatni az egész sorozat grafikáját elrontja. A zene nem rossz, viszont nem is a legkiemelkedőbb. A szinkronok tetszenek. Nem egy világmegváltó mű, de aki egy kis rövid kikapcsolódásra vágyik, az bátran nézze meg ezt az animét!

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész

 

KategóriákM
Írta: