Mizuiro (2003)

Eredeti címみずいろ (2003)
Angol címMizuiro OVA 2
Egyéb cím(ek)The Sky-Blue (Non-H- OAV)
Besorolásanime, OVA
Hossz2 rész
Év2003
Ismertető:
Ez a kis anime szösszenet, mely két részből áll, a romantikus dráma kategóriába tarozik. A kiadási éve 2003, ezért szerintem a grafikája bőven megfelel a mai elvárásoknak. A történet abba a kategóriába tartozik, hogy egy fiú és “sok” lány.
A főszereplők egy fiú Kenji, és két lány, Yuki és Hyori. Kenji mostohahúgával, Yukival él egy házban (a szülők valamiért soha nincsenek otthon, az a történet folyamán nem derül ki, hogy vajon miért). Egy éjszaka Kenji sírásra ébred, mely a szekrényéből ered. Kinyitja a szekrényt és csodák csodájára egy lány esik ki belőle, akiről nem sokkal ez után kiderül, hogy az egyik gyerekkori barátjuk, Hyori szelleme. Hajnalban viszont a lány hirtelen eltűnik (de ezentúl minden este visszajár), a későbbiek folyamán az is kiderül, hogy Yuki és Hyori szeretik Kenjit. A három tini megpróbál rájönni, hogy vajon miért tért vissza Hyori szelleme, és vajon mit akarhat, mivel Hyorinak amnéziája van és nem emlékszik semmire azelőttről, hogy egyszer gyerekkorukban Kenji bezárta őt abba a bizonyos szekrénybe.
A történet szerintem nagyon jó, a romantikus és a drámai szál is nagyon jól eltalált benne, a szereplők karakteréről nem is beszélve. Hyori: nagyon játékos és egy kicsit együgyű, Yuki: a kedves kis konyhatündér, Kenji: nem a diákok mintaképe, egy kicsit “perverz”, de nagyon jó csávó. És még sorolhatnám a többi szereplőt is, de nem teszem, ha kíváncsi vagy rájuk, akkor nézd meg az ovát.
Online részek:
01. rész02. rész

 

CategoriesM