Naruto Movie 3 (2006)

Infó:

Eredeti cím 劇場版 NARUTO 大興奮!みかづき島のアニマル騒動[パニッ&/

japán
Angol cím Naruto Movie 3
Egyéb cím(ek) Naruto Movie 3: Large Interest Stirred Up! Cresent Moon Island`s Animal Rebellion
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 2006

Ismertető:

Kakashi és csapata ismét visszatér. De nem a megszokott felállásban. Naruto és Sakura társa most Rock Lee lett. Feladatuk egy B-osztályú “VIP” misszió, aminek keretében a Hold országának hercegét, Michirut kell hazakísérniük, aki fiával, Hikaruval most tér vissza földkörüli útjáról. Az út során kiderül, hogy a Hold országa egy nagyon gazdag és életvidám állam. A király erős és kézben tartja a dolgokat. A herceg 3 év után tér haza, és szomorúan tapasztalja, hogy valami megváltozott, valami nincs rendjén. A kis konohai csapatnak már nem csak a védelem a feladata.

A movie a 196. rész utánra tehető. Vagyis a fillerek közé sorolható. (a 197. résztől a sorozatok openingjében is a movie kapott főszerepet). Ezért is érhető, hogy miért nincs Souske. Mivel mozifilmről van szó, a képi világ is ennek megfelelő. Szép grafika, szép környezet, jól kidolgozott karakterek. A hangok, zenei aláfestések nem rosszak, de egyes Naruto részekhez képest igen lightosak, lazák.

Az eddigi mozikban sok olyan összeférhetetlenséggel találkozott az ember, amikkel egyébként nem szabadott volna. (pl. két típusú Rasengan egyszerre az ezelőtti filmben…) Véleményem szerint ebben ilyen nincs. (Habár fürgeszemű hozzászólók biztos találni fognak! 😀 )

Aki szerette a Narutot, az szeretni fogja ezt is. Aki meg nem… hát az majd megnézni és hátha. Őszintén szólva ahhoz képest, hogy mozifilm, nekem az az érzésem volt az egész film alatt, mintha egy jó hosszú filler epizódot néznék… DE ettől függetlenül nagyon jó!

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Vélemény, hozzászólás?