Naruto Shippuuden Movie (2007)

Képtalálat a következőre: „Naruto Shippuuden Movie ico”

Infó:

Eredeti cím 劇場版 Naruto 疾風伝/

japán
Angol cím Naruto: Hurricane Chronicles – The Movie
Egyéb cím(ek) Naruto Shippuuden Movie
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 2007

Ismertető:

Egy hatalmas, forró barlangban vagyunk. Naruto épp egy óriási, sárkányszerű szörnnyel harcol. Ám egy pillanatnyi figyelmetlenség is elég – a monstrum átdöfi hősünket, vége a harcnak. Lentről egy lány kiáltását halljuk, de a tényen már semmi nem változtat: Naruto meghalt.

Szomorúan indul a film, és borúsan is folytatódik. Vissza a jelenbe, egy furcsa emberekből álló csoport vezetője felnyitja az ősi démon, Mouryou börtönét, aki elindul, hogy testével egyesülve létrehozhassa az Ezeréves Királyságot. Feléleszti tömérdek kőkatonából álló szellemhadseregét és elindul a Mocsár Országa felé, ahol a testét őrzi, négy harcosát pedig elküldi, hogy ölje meg a Démon Országának papnőjét, Shion-t, az egyetlen embert, aki képes újra elzárni Mouryou lelkét.

Ez persze nem marad titokban, és a nagy nindzsaországok mozgósítják haderejüket. Naruto, Sakura, Rock Lee és Neji csoportja azt a feladatot kapja, hogy védje meg Shion-t, különben vége a világnak. Ám Shion megjósolja Naruto halálát – nem kis fejfájást okozva ezzel neki -, ami elől csak akkor menekülhetne meg, ha nem védené meg a papnőt. Ám sem ez, sem a lány rossz modora nem tántoríthatja el a vakmerő ninját, a küldetés az küldetés, és különben is, szerinte a sorsot is meg lehet változtatni. Vajon tényleg, vagy hősünk élete ezúttal tényleg a végéhez közeledik? A végére kiderül.

Grafikailag ez a film meglehetősen jóra sikeredett, egyedül a katonák CGI-animációja rondít bele a szép rajzokba. Történetileg megszokott stílusban zajlanak az események, egyes jelenetek végkifejlete gyakorlatilag előre látható. Látványos harcok, szívhezszóló jelenetek, poénos percek, mindezek jól bele vannak építve a filmbe. A háttérzene nagyon jó, a seiyuu-k pedig ismét kitűnő munkát végeztek – külön felhívnám a figyelmet a négy ellenséges harcos hangjaira, ismerősek lehetnek. Összességében véve jó film, ajánlom mindenkinek.

Online:

1.RÉSZ Part 1

1.RÉSZ Part 2

1.RÉSZ Part 3

1.RÉSZ Part 4 [VÉGE]

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Vélemény, hozzászólás?