Naruto Shippuuden Movie 5 (2011)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Képtalálat a következőre: „Naruto Shippuuden Movie blood prison ico”

Infó:

Eredeti cím 劇場版 NARUTO ブラッド・プリズン/

japán
Angol cím Naruto: Hurricane Chronicles Movie 5: Blood Prison
Egyéb cím(ek) Naruto Movie 08, Naruto Shippuuden Movie 5
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 2011

Ismertető:

Előzmény:
A történet nem kapcsolódik a Naruto Shippuudenhez, hanem egy külön cselekményt dolgoz fel. Az események körülbelül Naruto Peinnel való harca után játszódhatnak.

Történet:
A Raikagét megtámadják az irodájában, miközben utasításokat ad a “szertelen boldogság szelencéjének” megszerzésére. A támadó személyleírása azonban azonos Narutóéval, ezért a fiút a Houzuki kastély börtönébe szállítják, ami a “Vérbörtön” nevet kapta. Az ottani vezető egy Mui nevű Kusagakurei jounin, aki mindenképpen azon van, hogy kinyithassa a szelencét. Naruto először elszántan próbál megszökni, hogy bebizonyíthassa ártatlanságát, azonban a Tenzo nevű pecsét, amit Mui rárakott, megakadályozza ebben, hiszen blokkolja a csakrahasználatot. Idő közben kiderít pár dolgot, és Ryuuzetsu segítségével megpróbálja megakadályozni Muit. Azonban a dolgok mégsem úgy vannak, ahogy gondolták és a szelence felfedése is csak fájdalmat szül, hiszen Mui fia, Muku is áldozatul esett a szelencének. Megindul a hajsza, hogy a szelencét végleg eltemessék a múltba, mert ahogy Ryuuzetsu is mondta:

“Egy ilyen dolognak léteznie sem kellene!”

Vélemény:
Nekem személy szerint nagyon tetszett. A grafika hozza a Naruto Shippuuden színvonalát, a zenék szintúgy. Számomra volt egy zavaró rész, amikor nem akarta abbahagyni a sípolást – gondolom a zene vége volt, a hatás kedvéért -, engem egy kicsit irritált.
A történetet nagyon eltalálták, szó van benne Narutóról, mint Jinchuuriki, a szőke faluszeretetéről is és arról, hogy ne adjuk fel még akkor sem, ha csak kicsi esélyt is látunk a sikerre, illetve győzelemre.

Ajánlom minden Naruto kedvelőnek. 🙂

Vélemény, hozzászólás?