Natsuyuki Rendezvous (2012)

Képtalálat a következőre: „Natsuyuki Rendezvous png”

Eredeti cím 夏雪ランデブー
Angol cím Natsuyuki Rendezvous
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 11 rész
Év 2012
Ismertető:
Szerelem… néha boldog, néha nehéz, van amikor felhőtlen örömet okoz, de van, hogy sokkal több fájdalmat. Azonban vannak ennél bonyolultabb helyzetek is, amiket nem igen lehet ésszerű szavakkal megmagyarázni.

Történet

Ismerkedjünk meg a mindössze 22 éves Hazuki Ryuusukéval, akinek újabban egy elég furcsa szokása akadt. Ugyanis szinte már napirendjébe tartozik, hogy betér a közeli virágboltba és vásárol egy cserepes virágot. Azonban nem a virágszeretete az, ami miatt minden nap betér ebbe az üzletbe, hanem az üzlet tulaja, Shimao Rokka, aki egy csinos és kedves, 30 éves nő, akibe Hazuki teljesen beleszeret. Ezért hát Hazuki lakását már lassan ellepik a cserepes növények, miközben ő egyfolytában csak arról a gyönyörű és kedves nőről álmodozik. Azonban még csak nem is gondolná, hogy hamarosan rámosolyog a szerencse, mivel a virágüzletben új munkaerőt keresnek. Hazuki jelentkezik az állásra, amit meg is kap, ezáltal is közelebb kerülve szíve hölgyéhez. Azonban a dolgok nem ilyen egyszerűek, ugyanis felbukkan egy harmadik személy, aki nem más, mint Shimao Atsushi, aki mellesleg Rokka férje. Atsushi három évvel ezelőtt életét vesztette, de azóta is szellemként figyeli felesége minden lépését, aki erről természetesen mit sem tud. Atsushit senki sem látja, kivéve Hazuki, akinek a legfőbb vágya, hogy elnyerje Rokka szívét. Tehát nem egyszerű a helyzet, ugyanis Atsushi előszeretettel mesterkedik azon, hogy megnehezítse Hazuki dolgát.

Előzmények

A történettel először manga formájában találkozhatott a nagyközönség, ami 4 kötetes és 2009-ben a Feel Young magazinban jelent meg és 2011-ig futott. 2012-ben pedig az anime adaptáció is vetítésre került a noitaminA műsorblokkban.
A mangaka Kawachi Haruka, aki 2001-ben debütált a Seirin Kogeisha’s AX magazinban. Főleg a josei műfaján belül mozog. Egyéb művei: Shinkuu Katakoi Pack, Love Make, Chiruhi, O–mi Sensei no Binetsu, Sekine-kun no Koi…

Összegzés

Egy megható és kifejezetten valósághű – persze a szellemet leszámítva – animével állunk szemben, ami rendkívül szép, színes és kidolgozott grafikájával elkápráztatja a nézőket. A karakterek mind-mind sajátosak és hamar megszerethetőek. Egy keserű – édes szerelmi történet ez, amit mindenkinek bátran ajánlok, aki kicsit is szereti az érzelmesebb animéket.

Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész

 

KategóriákN

Vélemény, hozzászólás?