Okusama ga Seito Kaichou! (2015)

Okusama ga Seitokaichou!+! AnimeIcon by MR9 by milanroberto9

Eredeti címおくさまが生徒会長!
Angol címMy Wife is the Student Council President!
Egyéb cím(ek)Okusama ga Seitokaichou!
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész × 8 perc
Dátum2015.07.02 – 2015.09.17
Ismertető:
A FELESÉGEM A DIÁKTANÁCSELNÖK? (Ez lenne a magyar fordítása az anime címének.) Ahogy olvassuk, szerintem mindenki rájön az anime témájára.
Igen! Ugyanis Hayato Izumi az iskolában diáktanácselnöknek jelentkezik, de nem őt, hanem az iskola egyik legkedveltebb lánytanulóját, Wakana Ui-t választják meg. Izumi az alelnök lesz. Ezzel nem is lenne semmi baj addig, amíg a lány nem megy el Izumi házához egy nagy bőrönddel és nem közli, hogy ő mostantól a fiú felesége, így hát természetesen oda is költözik. Így titokban kell tartaniuk az iskolában, valamint még ráadásként Ui szexuálisan közeledik is Izumihoz. Hogy mi lesz ebből? És egyáltalán miért költözik oda? Megtudjátok, ha megnézitek! De előtte még bemutatnám a szereplőket, ugyanis őket is ismerni kell valamennyire!Wakana Ui: a lány, akit megválasztanak diáktanácselnöknek, és egyből utána beköltözik Izumihoz mint a felesége. Nem éppen egy háziasszony jellem, ugyanis nem tud főzni és szinte mindig csak Izumitól függ.
Hayato Izumi: a fiú, akit csak alelnöknek választanak meg, valamint akihez Ui váratlanul beköltözik és közli vele, hogy a felesége lesz. Egy komoly és önálló fiú, aki Ui helyett főz.
Niikura Ayane: a diákönkormányzat titkára, nagyon szeret aranyos, fodros ruhákba öltözködni, egy kicsit formabontó és szórakozott.
Fujisaki Karen: a diákönkormányzat kincstárnoka. Izumit nem szereti, mindig konfliktusban állnak, viszont Ui-hoz ragaszkodik.
Misumi Rin: a fegyelmi bizottság feje. Az érzelmei Izumi iránt egyre csak nőnek, amikor a fiú kedvesen segít neki. Azért csatlakozott a bizottsághoz, hogy tagadja azt a pletykát, miszerint ő a nagy mellével csábítja el a fiúkat, és hogy hangsúlyozza, ő erkölcsileg a tiszta oldalon áll.
Sawatari Makoto: vannak képgyűjteményei Rin kínos helyzeteiről.
Wakana Misato: Ui energikus anyukája, de mindenki azt hiszi, hogy a lány kishúga.
Wakana Ryuji: Ui apukája, de úgy néz ki, mintha a kisöccse lenne. Elég szigorú.
Misumi Kei: Rin nővére, valamint az iskolai nővér is, aki szinte mindig “kihívó” ruhákba öltözik, ami bosszantja Rint. Ő és Rin Hayato szomszédságába költözik, ezzel is megnehezítve Hayato és Ui “közös” életét.
Most, hogy kiveséztük a szereplőket, magáról az animéől is szólnék pár szót. Az opening/ending nagyon jó, szerintem a szezon egyik legjobb zenéje, a grafika szép, a szinkronok is nagyon jók. A sorozat történetileg nem nagy szám és sajnos eléggé sablonos, de egy ecchi-vígjátéknak bőven megfelel. Szóval aki szereti ezt a műfajt, annak ajánlom az anime megnézését.
Online részek:
CategoriesO