Okusama wa Joshikousei (2005)

Eredeti cím おくさまは女子高生
Angol cím Wife is a High School Girl
Egyéb cím(ek) Oku-sama wa Joshi Kousei
Besorolás anime, TV
Hossz 13 rész
Dátum 2005
Ismertető:
Asami-chan egy kedves, aranyos, ügyetlen, de imádnivaló 17 éves gimnazista. Barátnői kissé csodálják is, hogy nem randizik senkivel. Persze nem lennének meglepve ezen, ha tudnák, hogy Asami-chan már rég férjnél van. Ráadásul férje Ichimaru Kyosuke-sensei, a lányok fizika tanára.
Így éli mindennapját a különös pár. Az iskolában látszólag meg sem ismerik egymást, otthon pedig boldog párt alkotnak. A szépséghiba persze megvan. Asami-chan apja állandóan feltűnik mikor komolyra fordulna a dolog a pár “magánéletében.” Idővel a zavaró tényező, vagyis az apuka, erősítést is kap az egyik szomszéd nő és kisfia személyében. Mivel másoknak azt mondják, hogy testvérek, így az anyuka Kyosuke-ra, fia pedig Asami-chanra hajt rá. Persze az iskolai élet is gondokat okoz. Asaminak a diákok, férjének a tanárnők között akad hódolója.Titokban tudják-e tartani kapcsolatukat és ennyi nehézség közepette képesek lesznek-e boldogan élni?

Ez az anime egy minden mondanivalót nélkülöző könnyed darab. Megvan benne minden, ami a könnyed vígjátékok kelléke. Az ecchi jelenetek, a gyakori helyzetkomikum és sajnos (csupa nagy betűvel) az elcsépelt klisés fordulatok is. Az alkotók egy érdekes, bár nem egyedi alapötletre alapozva összehoztak egy tucat animét, aminek nézése közben az ember elbizonytalanodik, hogy van-e értelme folytatni. Ezt tetézi a kritikán aluli grafika is. Némi kitartással 1x nézhető.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész 05. rész
 06. rész  07. rész

 

KategóriákO