One Piece Movie 01 (2000)

Képtalálat a következőre: „One Piece   ico”

Infó:

Eredeti cím ワンピース (2000)
Angol cím One Piece Movie 01
Egyéb cím(ek) One Piece Movie: The Great Gold Pirate
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 2000

Ismertető:

Élt valaha egy kalóz, aki Great Gold Pirate Woonan néven volt ismert, és a világ aranyának egyharmada volt a birtokában. Azonban az évek során a kalóz léte feledésbe merült. A legenda szerint Woonan az összes kincsét elrejtette egy szigeten, aztán meghalt. Sok kalóz a sziget keresésének szenteli az életét. És az egyetlen nyom, ami a szigethez vezet, egy térkép. Aki megszerzi a térképet, megtalálja a szigetet…

Miközben Luffy, Zoro és Usopp éheznek, Nami Woonan kincsén és a szigeten gondolkozik, melynek térképe El Drago kezébe került. A hírhedt kalóz hasonlóan Luffy-hoz, egy Devil’s Fruit képesség birtokosa. A tengeren hajózva Luffy-ék véletlenül megmentenek egy kisfiút, Tobiot, akinek nagy álma, hogy olyan híres kalóz legyen, mint Woonan. Tobio nagyapja, Ganzo egy egyszerű oden készítő, mégis egy nagy titkot őriz. Nami és Usopp eközben kisebb bajba keveredik.

Ki találja meg elsőként Woonan kincsét? Él-e még Woonan? Mi Ganzo titka? Hogy menekül meg Nami és Usopp? Ezekre a kérdésekre megkaphatjátok a választ, ha megnézitek az 51 perces moviet, mely a szokásos One Piece formát hozza: akció humorral fűszerezve.