One Piece Movie 02 (2001)

Képtalálat a következőre: „One Piece Movie  ico”

Infó:

Eredeti cím ワンピース ねじまき島の冒険
Angol cím One Piece Movie 02
Egyéb cím(ek) One Piece: Clockwork Island Adventure
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 2001

Ismertető:

Most aztán bajban van Luffy és a legénysége. Nem elég, hogy a Going Merry-t ellopták, az összes felszerelésük is odalett: Nami iránytűje és térképei, Zoro kardjai és Sanji cipői. Mindennek tetejébe esküvői és furábbnál furább ruhákat kellett felvenniük.

A tengeren hajózva találkoznak a Thief Brothers-zel, Borodoval és Akisuval. Borodo célja, hogy ellopja a híres Diamond Clock-ot Clockwork Island-ről, míg Akisu a szülővárosát keresi, melyről egyetlen emléke van: egy zenedoboz. Miközben egymás céljairól beszélgetnek, kiderül, hogy a Going Merry-t kik lopták el: a hírhedt Trump kalózok, akik a Clockwork Island zsarnokai. És ha ez még mindig nem lenne elég, Namit is elrabolják, mert úgy gondolják, tökéletes felesége lenne a vezérüknek. A hajó és cuccaik visszaszerzésének érdekében Luffy, Zoro, Sanji és Usopp csatlakozik Borodohoz és Akisuhoz.

Clockwork Island-re érve Nami megismerkedik a Trump kalózok legerősebb tagjaival: Boo Jack-kel (aki egy tüskés golyóvá tud változni), Honey Queen-nel (akinek a szépsége rögtön elvakította Sanjit), Skunk One-nal (a legzizisebb tag), Pin Jokerrel (aki folyton felcseréli a szavakat), valamint Bear Kinggel (a vezérükkel). Eközben a többiek megismerkednek a Diamond Clock készítőivel, akik legszívesebben megszabadulnának híres művüktől, hisz csak rossz emlékeket ébreszt bennük. Sőt mi több, el kell készíteniük Bear King számára a halálos fegyvert, a “King Cannont”, különben a Trump vezér elpusztítja a szigetet. Luffy-ék elindulnak, hogy végre bosszút álljanak, és biztosra vehetjük, hogy a harc közben kő köven nem marad…

Hogyan mentik meg Namit és szerzik vissza a hajót a cuccaikkal együtt? Mi lesz a Diamond Clock-kal és a szigettel? Ki is valójában Akisu? És a legnagyobb találós kérdés: Ki lesz a kalózkirály? Az 55 perces movie mindenre választ ad.

Személy szerint az eddigi mozik közül az egyik kedvencem. A grafikája messze felülmúlja az első movie-t, főleg színvilágban és a története sem utolsó. Minden One Piece fannak kötelező darab!