One Piece Movie 03 (2002)

Képtalálat a következőre: „One Piece Movie 3 png”

Infó:

Eredeti cím ワンピース 珍獣島のチョッパー王国
Angol cím One Piece Movie 03
Egyéb cím(ek) One Piece: Chopper Kingdom of Strange Animal Island
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 2002

Ismertető:

Kedvenc kalózaink ezúttal a Crowning Treasure-t akarják megszerezni. S mikor a felhőkkel körülvett Crown Island-en találják magukat, kezdődhet az izgalom. Ugyanis még útkézben elhagyják Choppert és a sziget lakói állatok, akik ráadásul beszélnek. Hogy a helyzet még bonyolultabb legyen a sziget királya épp most halt meg, és utódjának Choppert választják a szigetlakók. És miért pont őt? Mert a monda szerint, „Ha a sziget koronát visel, a Mennyország egy új királyt adományoz.”, és Chopper pont a ceremónia közepébe pottyan.

Eközben Luffy-ék a kincs helyett Choppert keresik. Azonban nem Chopper hiánya az egyetlen gond. A szigetre vetődik 3 kalóz, akik a Crowning Treasure-t akarják magukénak tudni. Mivel a kincsről köztudott, hogy egy szarv, ezért a Butler-sama minden szarvat megeszik, a felülmúlhatatlan erő érdekében. Mindennek tetejébe Mobambi, az egyetlen ember a sziget lakói között, gyűlöli a kalózokat, és nem akarja visszaengedni Choppert a barátaihoz. Mi lesz a kinccsel? És vajon Chopper visszajut-e Luffy-ékhoz?

Minden túlzás nélkül ez az egyik legszebb grafikával rendelkező One Piece movie, és alatta a sorozatból megszokott stílusú zenék szólnak. Kellemes hangulatú 55 perces kikapcsolódás a karakterek szokványos ökörködéseivel.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét