One Piece Movie 06 (2005)

 

Képtalálat a következőre: „One Piece ico”

Infó:

Eredeti cím ワンピース オマツリ男爵と秘密の島
Angol cím One Piece Movie 06
Egyéb cím(ek) One Piece: Baron Omatsuri and the Secret Island
Besorolás anime, Movie
Hossz 1 rész
Év 2005

 
Ismertető:

Ha kalózok közötti, kalózok közötti, kalózok közötti kalózok között is kalóz vagy, akkor kapd össze az állhatatos legénységed és hajózz a szigetünkhöz! A sziget neve pedig nem más, mint… Omatsuri (vagyis Fesztivál) sziget.
Omatsuri sziget az egyetlen szórakoztató központként funkcionáló sziget a Grand Line-on,
és ahogy a neve is mutatja, itt minden nap fesztivál van.
Emellett élvezheted fürdőink és szépségszalonjaink egyikét.
Az éjszakai élet a világ minden tájáról érkezett szépségekkel és nagy választékú italokkal van teli.
Az ebéd pedig a legkitűnőbb konyhák teljes menüjéből áll.

Luffy és csapata ezt a hirdetést kapja egy nap, az Omatsuri báró vezette szigetről. Luffy úgy dönt, mivel a hirdetés kalózoknak szól, márpedig ők nagyon is azok, elmennek a szigetre kikapcsolódni. Sajnálatos módon érkezésük után megtudják, hogy itt nem lehet lazítani, amíg ki nem állták a „Pokol megpróbáltatásait”. A próbák, mint az aranyhal-elkapás vagy az úszógumi csapatpárbaj alapvetően egyszerűnek tűnnek, viszont tengeri szörnyekkel, és rakétákkal megfűszerezve már komoly kihívást jelentenek hőseinknek. A szigetet azonban titokzatos légkör fedi be, szalmakalapos kalózaink között egyre feszülnek az ellentétek, Robin, Chopper és Luffy pedig egyedül mennek felkutatni a titokzatos sziget szörnyű titkát.

Itt a grafikát is meg kell említi, ugyanis merőben eltér a megszokottól. A karakterek ebben a filmben nagyon leegyszerűsített kidolgozásúak, amolyan egyszerű, de mégis szép alakjuk van. Cserébe viszont egy hihetetlenül részletgazdag hátteret és a One Piece mozik körében páratlan animációt kapunk.

Luffy hülyeségei most sem maradnak el, Usopp ráadásul felvesz egy jamaicai stílust, ami sokat dob a karakterén. Összegzésképpen remek film, színvonalban a 4. movie-hoz tudnám hasonlítani, ami nagy szó. Izgalmas, vicces, kötelező darab, nem csak One Piece rajongóknak.

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét