Ookami Shoujo to Kuro Ouji (2014)

Képtalálat a következőre: „Ookami Shoujo to Kuro Ouji ico”

Eredeti cím オオカミ少女と黒王子
Angol cím Wolf Girl and Black Prince
Egyéb cím(ek) Wolf Girl & Black Prince
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2014
Ismertető:
Történet

Főszereplőnk, Erika, egy átlagos, középiskolás lány. Mint minden korabeli fiatal, szeretne beilleszkedni az osztályába. Összebarátkozik két lánnyal, akik sokat törődnek a külsejükkel, divatmániások és szeretik kisminkelni magukat. Ráadásul mind a kettő csak a pasijáról tud beszélni. Hogy el tudjon velük beszélgetni, főszereplőnk hirtelen lépésre szánja el magát. Mivel Erikanak nincs senkije, így hazudik. Kitalál magának egy barátot, áradozik róla ezt-azt. Egy ideig működik is a dolog, minden rendben halad a maga rendjén. Még egyik barátja is segíti őt. Ám idő közben barátnői gyanakodni kezdenek, ezért ki kell találnia valamit, hogy ne bukjon le előttük, különben elveszíti őket. Hogy hazugságát folytatni tudja, az utcán lefényképez egy srácot, hogy hiteles bizonyítékot mutasson fel. Ám mint az kiderül, az illető is az ő sulijába jár, csak éppen másik osztályba. Sőt, ő az iskola hercege. Kyouya-kun a lányok nagy kedvence, mindenki odáig van érte: kedves, udvarias személyiség….
Erika persze ledöbben, mikor mindezt megtudja, nem akarja azonban, hogy kitaszítottá váljon, ezért úgy dönt, elmeséli helyzetét Kyouya-nak. Megkéri, tegyen úgy, mintha a barátja lenne. Ez kissé nagy kérés, de a fiú végül könnyedén belemegy. Azonban nem minden az, aminek látszik. Kyouya egy nem várt dologgal áll elő, miszerint Erika legyen a kutyája, akinek bármikor a rendelkezésére kell állnia. Ebben az esetben készségesen eljátssza a barátját és segít neki. Ha ezt nem teszi meg, vége mindennek és büntetéseket szab ki rá. Erika nem akarja, hogy élete darabokra törjön, így belemegy a bizarr játékba és elfogadja, hogy Kyouya kiskutyája legyen. Ezzel kissé lealacsonyítja magát, de bármit megtenne, hogy barátnői ne rekesszék ki. Innen veszi kezdetét a furcsa páros története….

Vélemény
Szerintem egy nagyon jó anime. Egyik kedvencemmé vált! Igazán tetszett, mert humoros volt. A grafika kifogástalan, szépen kidolgozott. A karakterek szerethetőek. Vannak benne durva dolgok/párbeszédek, de ezeket leszámítva nagyon jó történet. Vicces, romantikus és aranyos. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a szerelmi történeteket. Jó szórakozást hozzá!

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
Ova

 

KategóriákO
Írta: