Papa no Iukoto wo Kikinasai! (2012)

Képtalálat a következőre: „Papa no Iukoto wo Kikinasai! ico”

 

Infó:

Eredeti cím パパのいうことを聞きなさい!/

japán
Angol cím Listen to Me, Girls. I Am Your Father!
Egyéb cím(ek) papakiki, Papa no Iukoto o Kikinasai!
Besorolás anime,TV
Hossz 12 rész
Év 2012

Ismertető:

A Papa no Iukoto wo Kikinasai! egy manga adaptáció. A népszerű Tomohiro Matsu manga sorozatából készült anime garantáltan maradandó benyomást hagy azon szerencsések számára, akik megtekintik a művet.

Történet

Segawa Yuuta 19 éves gólya az egyetemen. Elvesztette a szüleit mikor kicsi volt, és nővére, Yuri nevelte fel. Azóta Yuuta egyedül él, mert nővére hozzáment egy középkorú /idős/ férfihoz, amikor ő még középiskolás diák volt. A férfinak azonban az előző házasságából van két lánya. Yuuta megpróbálja elhatárolni magát attól a családtól, így tehát kiköltözik, hogy egyedül éljen. Egy napon Yuri meglátogatja Yuutát a lakásán és megkéri őt, hogy gondoskodjon a három lányáról, amíg ő és a férje,Takanashi egy utazás erejéig távol lesznek. Vonakodva elfogadja a munkát, de az a repülőgép, amin Yuriék ültek, eltűnik.

Azért, hogy a lányokat ne külön-külön kerüljenek elhelyezésre a rokonoknál, Yuuta úgy dönt, befogadja mind a három lányt.
> Egy tsundere: Sora – 14 éves
> Egy kis démon: Miu – 10 éves
> És egy kicsike lány: Hina – 3 éves

E furcsa család élete egy kis lakásban végül elkezdődik!

Hozzáfűzni való

Ha azt tervezed, hogy megnézed, (gondolom) azzal a feltételezéssel teszed, hogy egy csomó moe loli-fanservice-t kapsz. Le kell hogy lombozzalak, mert nem igen fogsz találni sokat belőle. Amit viszont tuti hogy ígérhetek, egy nagyon mély, megható történet igen elgondolkodtatóra megírva. Kitér egy csomó más nehéz témára, s meg is válaszolja őket igen realisztikus módon. Az eredmény egy nagyon aranyos anime, ami megtöri a normát, és egy nagyon optimista, gondolatébresztő történetet. Az ne tántorítson el, hogy egy kevéske háremes jelleget is belecsempésztek.

Ajánlom, hogy alacsony elvárásokkal kezdj neki, és akkor kellemesen fogsz csalódni! 🙂

KategóriákP

Vélemény, hozzászólás?