Papa no Iukoto wo Kikinasai! (2012)

Képtalálat a következőre: „Papa no Iukoto wo Kikinasai! ico”

Eredeti cím パパのいうことを聞きなさい!
Angol cím Listen to Me, Girls. I Am Your Father!
Egyéb cím(ek) papakiki
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 23 perc
Dátum 2012.01.11 – 2012.03.28
Ismertető:
A Papa no Iukoto wo Kikinasai! egy manga adaptáció. A népszerű Tomohiro Matsu manga sorozatából készült anime garantáltan maradandó benyomást hagy azon szerencsések számára, akik megtekintik a művet.

Történet

Segawa Yuuta 19 éves gólya az egyetemen. Elvesztette a szüleit mikor kicsi volt, és nővére, Yuri nevelte fel. Azóta Yuuta egyedül él, mert nővére hozzáment egy középkorú /idős/ férfihoz, amikor ő még középiskolás diák volt. A férfinak azonban az előző házasságából van két lánya. Yuuta megpróbálja elhatárolni magát attól a családtól, így tehát kiköltözik, hogy egyedül éljen. Egy napon Yuri meglátogatja Yuutát a lakásán és megkéri őt, hogy gondoskodjon a három lányáról, amíg ő és a férje,Takanashi egy utazás erejéig távol lesznek. Vonakodva elfogadja a munkát, de az a repülőgép, amin Yuriék ültek, eltűnik.

Azért, hogy a lányokat ne külön-külön kerüljenek elhelyezésre a rokonoknál, Yuuta úgy dönt, befogadja mind a három lányt.
> Egy tsundere: Sora – 14 éves
> Egy kis démon: Miu – 10 éves
> És egy kicsike lány: Hina – 3 éves

E furcsa család élete egy kis lakásban végül elkezdődik!

Hozzáfűzni való

Ha azt tervezed, hogy megnézed, (gondolom) azzal a feltételezéssel teszed, hogy egy csomó moe loli-fanservice-t kapsz. Le kell hogy lombozzalak, mert nem igen fogsz találni sokat belőle. Amit viszont tuti hogy ígérhetek, egy nagyon mély, megható történet igen elgondolkodtatóra megírva. Kitér egy csomó más nehéz témára, s meg is válaszolja őket igen realisztikus módon. Az eredmény egy nagyon aranyos anime, ami megtöri a normát, és egy nagyon optimista, gondolatébresztő történetet. Az ne tántorítson el, hogy egy kevéske háremes jelleget is belecsempésztek.

Ajánlom, hogy alacsony elvárásokkal kezdj neki, és akkor kellemesen fogsz csalódni! 🙂

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész
13. rész Special Ova Ova 2. rész

 

KategóriákP
Írta: