Plastic Little (1994)

Eredeti cím プラスチックリトル
Angol cím Plastic Little
Egyéb cím(ek) Plastic Little: The Adventures of Captain Tita
Besorolás anime, OVA
Hossz 1 rész
Dátum 1994
Ismertető:
A történet kezdetén egy férfi és egy lány menekülnek pár fegyveres ember elől. A férfi egy tudós, aki egy hatalmas felfedezést tett, mely a hadsereg számára fontos lenne, így meg akarják szerezni. A lány, Elysse a tudós gyermeke, akit apjának az utolsó pillanatban sikerül megmentenie, azonban ő meghal. 
A következő pillanatban már egy szobában vagyunk, ahol Tita, főhősnőnk ébredését figyelhetjük végig. Elmegy vásárolni is, ahol Elysse-szel ütközik össze (szó szerint). De Elysse épp menekülőben volt, ezért lökte fel véletlenül Tita-t. Heves bocsánatkérés után Elysse gyorsan tovább igyekszik, de az üldözői elkapják. Tita viszont ezt nem nézi tétlenül, Elysse-t gyorsan megmenti és beviszi a “Cha Cha Maru” hajóra, ahol ő a kapitány.

Ezek után nagyon beindul az anime ecchi része, fürdeni mennek a lányok… kissé szokatlan fürdőhelyre. Ugye a hajón fiúk is vannak, akik persze meglesik őket, így egy kis poént adva az animéhez. Innentől azonban egész komolyra fordul a kocka. Kiderül, ki is valójában Elysse, és az akciójelenetek beindulnak. De hogy mi lesz a vége, persze hogy nem mondom el! 😛

A grafikáról annyit, hogy a képekről elsőre nagyon nem tetszett, de a nézése közben észreveszed, mennyire szép. De tényleg, nagyon szép, csak ámultam! Igaz, tényleg van egy kis ecchi beütése, de hát ez így jó! A zene néhol nagyon jó, néhol nagyon old school-os, de hát ez egy régi anime ^^. Igazándiból fiúknak ajánlanám, mert ugye ecchi, akció, meg sci-fi… de szerintem a lányok se zárkózzanak el a megnézésétől. Kikapcsolódásnak tökéletes.