Poyopoyo Kansatsu Nikki (2012)

Eredeti címポヨポヨ観察日記
Angol címPoyopoyo
Egyéb cím(ek)nincs
Besorolásanime, TV
Hossz52 rész
Dátum2012
Ismertető:
Kereken szép a világ. Főleg egy olyan édes cicus társaságában, mint Poyo. Poyóval, az édes, sárga, kerek macsekkal először 2005-ben találkozhattunk a Manga Life MOMO magazinban Tatsuki Ruu jóvoltából.
TörténetNos hát, ugorjunk fejest Poyo történetébe… ami azzal veszi kezdetét, hogy jövendőbeli gazdája, Satou Moe egy görbe este után Poyóba botlik az utcán, és akit jobb híján párnának használ. Nem is csoda, hiszen Poyo macsek gömbölyded formája olyan, akár egy kerek kispárna. Itt veszi kezdetét Poyo és Satou Moe közös története, ugyanis a lány hazaviszi az édes cicust. Azonban a dolgok nem ilyen egyszerűek, mivel Moe öccsével, Satou Hidével és az édesapjával Satou Shigeruval él együtt.
A mindössze három perces részek alatt betekintést nyerhetünk a Satou család életébe és Poyo mindennapjaiba. S természetesen ezáltal egyre jobban megismerhetjük a gömbölyded cicust.
Megvalósítás
Egy rendkívül édes és humoros történetről van szó, ami openinggel együtt mindössze három perces részekből áll. A karakterek mind-mind kedvesek és szeretnivalóak, Poyóval az élen. Úgy érzem, minden macska szeretőnek könnyen belopódzik a szívébe. Az animációt kellemes vízfesték szerű hatástokkal oldották meg, ami véleményem szerint rendkívül illik az anime hangulatához.
Aki szereti a kedves kis történeteket és nem utolsósorban a cicákat, azoknak mindenképpen ajánlom eme aranyos kis animét
Online részek:
01. rész02. rész03. rész04. rész05. rész
06. rész07. rész08. rész09. rész10. rész
11. rész

 

CategoriesP