Poyopoyo Kansatsu Nikki (2012)

Eredeti cím ポヨポヨ観察日記
Angol cím Poyopoyo
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 52 rész
Dátum 2012
Ismertető:
Kereken szép a világ. Főleg egy olyan édes cicus társaságában, mint Poyo. Poyóval, az édes, sárga, kerek macsekkal először 2005-ben találkozhattunk a Manga Life MOMO magazinban Tatsuki Ruu jóvoltából.
TörténetNos hát, ugorjunk fejest Poyo történetébe… ami azzal veszi kezdetét, hogy jövendőbeli gazdája, Satou Moe egy görbe este után Poyóba botlik az utcán, és akit jobb híján párnának használ. Nem is csoda, hiszen Poyo macsek gömbölyded formája olyan, akár egy kerek kispárna. Itt veszi kezdetét Poyo és Satou Moe közös története, ugyanis a lány hazaviszi az édes cicust. Azonban a dolgok nem ilyen egyszerűek, mivel Moe öccsével, Satou Hidével és az édesapjával Satou Shigeruval él együtt.
A mindössze három perces részek alatt betekintést nyerhetünk a Satou család életébe és Poyo mindennapjaiba. S természetesen ezáltal egyre jobban megismerhetjük a gömbölyded cicust.
Megvalósítás
Egy rendkívül édes és humoros történetről van szó, ami openinggel együtt mindössze három perces részekből áll. A karakterek mind-mind kedvesek és szeretnivalóak, Poyóval az élen. Úgy érzem, minden macska szeretőnek könnyen belopódzik a szívébe. Az animációt kellemes vízfesték szerű hatástokkal oldották meg, ami véleményem szerint rendkívül illik az anime hangulatához.
Aki szereti a kedves kis történeteket és nem utolsósorban a cicákat, azoknak mindenképpen ajánlom eme aranyos kis animét
Online részek:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész
11. rész

 

CategoriesP