Pretty Rhythm: Aurora Dream (2011-12)

Képtalálat a következőre: „Pretty Rhythm: Aurora Dream ico”

Eredeti cím プリティーリズム オーロラドリーム
Angol cím Pretty Rhythm: Aurora Dream
Egyéb cím(ek) PRAD
Besorolás anime, TV
Hossz 51 rész × 23 perc
Dátum 2011.04.09 – 2012.03.31
Ismertető:
„A lányok ragyogásra születtek!
Hírnevet és szerencsét jelentenek!
A lányok jelentik a táncot.
Szépségükkel dicsekednek a színpadon!
A lányok zenének születtek.
A határtalan fényes jövőnek születtek, ami előttük áll!
Az álmuk, hogy Prizmakirálynőkké válhassanak, hogy minden lány bálványai legyenek.
A mai divat szerint kell táncolniuk, énekelniük és öltözködniük.
Ezek a lányok vezetik a Happy-GO-Lucky életet, és ennek most te lehetsz a szemtanúja.
Kezdjük is el!”

Aira Harune semmihez sem ért, mindig orra bukik. Mégis arról fantáziál, hogy nagy sztár lesz, amit apja hevesen ellenez, ugyanis azt szeretné, hogy legidősebb gyermeke átvegye majd a cukrászda vezetését. Annak ellenére, hogy mindig bénázik, egyvalamiben mégis jó. Nagyon ért a divathoz. Ha meglát egy kirakatot, azonnal átrendezi a próbababák ruháit, mert nem tartja divatosnak az összeállításukat.

Egyik nap elmegy apja kérésére gyümölcsöt venni, de mivel hamar végez, úgy dönt, bemegy a plázába szétnézni. Ekkor történik a baj, ugyanis megint átrendez egy kirakatot és elszalad. Egy fiú, Jun, aki amúgy egy híres tinit keres, név szerint Miont, úgy dönt, magával viszi őt a Pretty Show-ba, amiben eredetileg Mion szerepelt volna. Ám a lánynak fogalma sincs, mibe keveredett, ezért habozik, végül egy másik lány, Rizumu Amamiya (vele a plázában ütközött össze) szintén ott van, és maga után húzza.

Hihetetlenül szép ruhákat kapnak a Prism Stone-októl, valamint egy pár jégkorcsolyát, és kiküldik őket a jégre. A zene megszólal, és Aira táncolni és ugrálni kezd. A zenével együtt mozog, de a közönség kifütyüli. Ekkor jön Rizumu, aki hihetetlen ugrásokat mutat be, majd amikor ráeszmél, mit is csinált, kisiklik a jégről, és ráesik egy fiúra, aki elismerésképpen egy puszit ad a lány homlokára.

Grafika

A grafika alapjában véve szép, csak a táncjeleneteket kockásították el, és a szereplőt egy könnyen mozgatható bábura cserélték. Ezt leszámítva nagyon tetszetős.

Vélemény

Az anime egyértelműen lányoknak készült. A grafika változó, de szép, a zene kellemes és jól passzol a történethez. Jól megcsinálták, figyelve minden apróságra, például a természetes reakciókra, és megtartották a szereplők teljes tulajdonságlistáját.

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész
 06. rész  07. rész  08. rész  09. rész  10. rész
Special:
01. rész 02. rész 03. rész 04. rész 05. rész
06. rész 07. rész 08. rész 09. rész 10. rész

 

KategóriákP
Írta: