Princess Lover (2009)

Képtalálat a következőre: „Princess Lover 512x512”

Eredeti cím プリンセスラバー!
Angol cím Princess Lover!
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Dátum 2009
Ismertető:
Kobayashi Teppei másodéves gimnazista, aki egy balesetben elveszti a szüleit. Nagyapja, Arima Isshin az Arima csoport feje örökbe fogadja, így megváltozik a neve (Arime Teppei-re) és Japán leghíresebb iskolájának, a Shuuhou Akadémiának lesz a hallgatója. Erre az iskolaváltásra azért van szükség, mert Teppei lesz az Arima csoport jövőbeli vezetője, így nem árt, ha tanul egy kis etikettet.

Az anime nagy része az akadémián játszódik, de azért ne szaladjuk ennyire előre. Az első részben Teppei megment egy lányt [Charlotte Hazelrink], aki lovashintón (XXI.századi technika…) utazik, majd később a nagypapa partiján egy másik lánnyal ismerkedik meg [Sylvia van Hossen], aki mint kiderül, a jegyese. Teppei kicsit kiakad, de a “tehetőseknél már csak így megy ez”, gondolja. Különben mindkét lány az akadémiára jár és igen jóban lesznek. Négy szereplő van, aki szerelmes Teppeibe. Ebből adódnak félreértések, amik igencsak humorosak, de azért van itt dráma is… De ez már spoiler lenne a javából, így innentől már nézze, aki kedvet kapott hozzá.

2009-es anime, a grafika így igencsak szép -nekem legalábbis nagyon bejön-, a zene csodálatos. Az opening nagyon szép, illik a sorozathoz és a lényeget szintén sugallja. Sok animével ellentétben itt az ending is pörgős, de ez is jól van így.
Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész 04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész

 

CategoriesP