Rail Wars! (2014)

Rail Wars ICON V2 by Animegun

Eredeti címRAIL WARS!-日本國有鉄道公安隊-
Angol címRail Wars!
Egyéb cím(ek)nincs
Besorolásanime, TV
Hossz12 rész
Év2014
Ismertető:
A történet egy olyan alternatív Japánban játszódik, ahol a vasutat nem privatizálták. Naoto Takayama egy átlagos középiskolás srác, aki arról álmodozik, hogy kényelmes állása lesz a Japán Államvasutaknál.
De a legnagyobb szerencsétlenségére vagy szerencséjére – majd idővel kiderül – ez az álma viszonylag hamar szertefoszlik, ugyanis őt és a társait egyáltalán nem oda veszik fel, ahová jelentkeztek, hanem a Japán Államvasutak által életre hívott átfogó, kiképzést biztosító rendszerbe, Munkahelyi képzés néven. A rendszer nem titkolt célja, hogy a képzésben résztvevő diákokat a Vasút Közbiztonsági Szolgálatának soraiba állítsa. Takayama már az első napján furcsa, már-már különc embereket ismer meg: pl. Sakurait, a keménykötésű, szexi, férfiutáló bajkeverőt; Koumit, a nagymellű szépséget, akinek félelmetes memóriája van; Iwaizumit, akire mindig lehet számítani, bár nem valami nagy szám a koordinációs képessége.
Szép lassan jó kis csapattá kovácsolódnak össze, akikben több közös pont van, mint amennyi elsőre látszik, és észrevehető, hogy egyeseket nemcsak a vasút iránti olthatatlan szeretet fűz össze, hanem valami több, valami felemelőbb érzés. De vajon mi?
CategoriesR