Rainbow Magic: Return to Rainspell Island (2010) (magyarul)

Eredeti cím Rainbow Magic: Return to Rainspell Island
Angol cím Rainbow Magic: Return to Rainspell Island
Magyar cím Szivárványvarázs: Visszatérés az Esővarázs-szigetre
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás koprodukciós anime, film
Hossz 1 rész
Dátum 2010
Ismertető:
A rajzfilm ott kezdődik, hogy a két főszereplő, Rachel és Kirsty az Esővarázs szigeten töltötték a tavaszi szünetet, ahol nem csak egymással, hanem a szivárványtündérekkel is barátságot kötöttek. Miután az összes tündért megmentették, a két lány segít a tündéreknek legyőzni Fagyos Jankót, aki hóval akarja borítani az egész szigetet, mert szerinte túl rövid a tél. Végül Jankót és a koboldjait a szivárványon keresztül visszaviszik Tündérországba, ahol Oberon király és Titánia királyné egy hógömbbe zárja őket, a segítségükért pedig varázsamulettet ajándékoznak a lányoknak, amely segítségével ők is képesek lesznek tündérré változni.
Az idő múlásával beköszöntött a nyár, és Kirsty elutazik a barátnőjéhez a nyárra. Azonban hamar csalódik, amikor észreveszi, hogy Rachel már nem lelkesedik annyira a varázslatért, csupán azért, mert egy Lydia nevű lány azzal csúfolja, hogy milyen gyerekes, hogy még mindig hisz a tündérekben.
Nem sokkal később Rachel anyukája bejelenti, hogy cserkészkirándulásra indulnak, méghozzá az Esővarázs szigetre. Ennek a lányok nagyon örülnek, azonban egyből elszáll a jókedvük, amikor megtudják, hogy Lydia és a barátnői is részt vesznek a kiránduláson. A szigetre visszautazva sok bonyodalom veszi kezdetét, emellett a kiránduló csapat is veszélyben van, hisz a tündérkirály és a tündérkirálynő kiengedték Fagyos Jankót a hógömbből, azzal az ígérettel, hogy már megjavult. Jankó természetesen nem javult meg, hanem ezúttal is valami bosszút forral, ami tervei szerint nem más, mint a szigetből hótengert csinálni. Itt veszi kezdetét a kaland, a két lánynak meg kell menteni a szigetet és a szivárványtündéreket.