Rakudai Kishi no Cavalry (2015)

Képtalálat a következőre: „Rakudai Kishi no Cavalry ico”

Eredeti cím 落第騎士の英雄譚[キャバルリィ]
Angol cím A Tale of Worst One
Egyéb cím(ek) A Chivalry of the Failed Knight
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész × 24 perc
Év 2015.10.03
Ismertető:
A Rakudai kishi no cavalry, Riku Misora által készített, 2013 júliusa óta folyamatosan futó light novel, illetve a későbbi, 2014 óta futó, Megumi Soramichi által illusztrált manga animeadaptációja.

A történet egy olyan természetfeletti világban játszódik, azon belül is Mágikus Lovagoknak fenntartott iskolában, ahol az emberek, vagyis a Mágikus Lovagok képesek a lelkükből fegyvereket, úgynevezett Blaze-eket formálni.

Kurogane Ikki, akit csak “Bukott Lovagnak” emlegetnek, találkozik egy félmeztelen lánnyal, Stella Vermillion-nal, aki éppen a szobájában öltözködik. Miután Stella bocsánatkérésre kényszeríteti, Ikki megtudja, hogy a lány híres A-rangú Blazer, aki egy tengerentúli királyság hercegnője is. Miután kiderül, hogy szobatársak lesznek, azután kezdődnek csak a bonyodalmak..

A történet maga (meglepően) nem kifejezetten a megszokott ecchire és háremre épít, sokkal inkább a sorozat folyamán látható harcokra.
Ami még meglepőbb,

SPOILER!

hogy a hárem besoroláshoz képest eléggé romantikus, mint ahogy várható volt, ahelyett, hogy a főszereplők között ‘se puszi, se csók’ kapcsolat alakulna ki, szépen halad a kapcsolatuk.

Bár az animének kis tömeg-ecchi-hárem beütése lehet elsőre, de nekem ettől függetlenül kellemes csalódás volt, a harcok izgalmasak voltak, bár volt pár elég kiszámítható fordulat, a romantikus szál jól haladt. Úgy gondolom, hogy ha másnak nem is, akkor időűzésre tökéletes ez az anime..

Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész
 05. rész  06. rész  07. rész  08. rész
 09. rész  10. rész  11. rész  12. rész

 

KategóriákR
Írta: