Rave Master (2001-02)

Még nem lett értékelve

Kérlek értékeld az animét

Képtalálat a következőre: „Rave Master ico”

 

Infó:

Eredeti cím レイヴ
Angol cím Rave Master
Egyéb cím(ek) RAVE
Besorolás anime, TV
Hossz 51 rész
Év 2001 – 2002

Ismertető:
A történet főszereplője Haru Glory, aki nővérével él Garage Islandon, de ezt csak később tudjuk meg. Az 1. részben a főhős találkozik a főszereplő lánnyal (ELIE, 3173), aki kedvenc időtöltése szerint a kaszinóban van. Haru éppen Pluet keresi (egy kutyaszerű lény, fontos szerepet játszik a történetben), a kaszinóban itt találkozik Elie-vel, itt még nem ismerik egymást. Itt jönnek a kidobófiúk, de Harunak nem sok gondot okoznak. Haru mivel itt sem találja Pluet, elmegy. Elie éppen vesztett és elég ideges lett, itt veszi elő először a “tonfa gun”-jait, és szétlő mindent a kaszinóban. Na ennyi szerintem elég volt a részletes leírásból. A részben amúgy még találkozik Haru és Elie és Plue is előkerül, és küzdelem is lesz. Természetesen a főhős megmenti a főhősnőt, mint szinte minden animében.

A történetben még sok szereplő lesz, de ez még a jövő zenéje. Haru és barátainak ellensége a demon card, akik a “Darkbring”-ektől kapnak erőt, míg Haru a “Rave”-ektől (kezdetben egy van Harunál).

Ebben az animében megvan minden. A történet kiváló, kidolgozott karakterek, jó grafika, humor, akció és fantasy. Személy szerint én pont az ilyen animéket szeretem.
KategóriákR