Ryuugajou Nanana no Maizoukin (2014)

Képtalálat a következőre: „Ryuugajou Nanana no Maizoukin ico”

Eredeti cím 龍ヶ嬢七々々の埋蔵金
Angol cím Nanana’s Buried Treasure
Egyéb cím(ek) nincs
Besorolás anime, TV
Hossz 11 rész
Év 2014
Ismertető:
“Semmi nem izgat fel úgy, mint egy kaland. Egy kíváncsi szellem, ambíció és álmok. Mindenkinek meg kell találnia az értelmet az életében.”

Egy hely tele nevetéssel és megoldatlan rejtélyekkel, ez a Nanae-sziget a Csendes-óceánon. Más néven a Speciális Diák Zóna. Diákok számára készült és ők is teszik ki a lakosság nagy részét. Na de kezdjük el a történetet.
A történet:

Yama Juugo a szabadság reményében érkezik a szigetre, ahol olcsón bérelt magának egy szobát. Csakhogy a szoba nem várt extrákat is tartalmaz, mint a szellem Nanana, akit tíz éve ott öltek meg. Juugo kénytelen elfogadni, hogy egy szellemmel él együtt, mivel már kifizette a bérleti díjat egy évre előre. Nanana azzal kezdi, hogy küzdjenek meg a szoba főnöki jogáért, amiből főhősünk egy törött vállal távozik. Yama a későbbiekben tudomást szerez Nanana kincseiről és azok varázserejéről, amik a szigeten vannak elrejtve. A fiú elhatározza, hogy keres egy kincset, amivel megtudhatja, ki volt a lány gyilkosa. Így tervei szerint a lány továbbléphet a túlvilágra. Ezen körülményekkel kezdődik Juugo kalandozása a szigeten. Közben új barátokat és ellenségeket is szerez, hiszen ki ne áhítozna a kincsre.

Vélemény:

Az A- 1 Pictures hozta a szokásos minőséget. Viszonylag szórakoztató alkotást készítettek. Az opening-ending pörgős, de nem az én zenei világom, mégis jól passzol a történethez. Leginkább a vígjátékok kedvelőinek ajánlom ezt a rövidke, 11 részes animét. Ha mást nem, egy mosolyt csal a nézője arcára.
Online részek:
 01. rész  02. rész  03. rész  04. rész  05. rész
 06. rész  07. rész  08. rész  09. rész  10. rész
 11. rész

 

CategoriesR