Saa Ikoo! Tamagotchi (2007)

grippatchi_anime

Infó:

japánEredeti cím さぁイコー!たまごっち
Angol címAngol cím Let’s Go! Tamagotchi
Egyéb cím(ek) Saikoo! Tamagotchi
Besorolás anime, TV
Hossz 12 rész
Év 2007 – 2008

Ismertető:

Tamagotchi….szerintem igencsak sok embernek a kicsi játékok jutnak eszébe, amiket etetni kell, és amolyan állat helyettesítő szerkezetként tartják. Ez az anime az ő kis világukban játszódik.

Az anime kis történetekből áll össze, amik nagyrészt a Tamagotchi Iskolában játszódnak. Főszerepben Mametchi, aki a kedves és szuper fiú karaktert játssza. A két legjobb barátja Memetchi, aki mindig Makiko-val verseng, nagyrészt persze a hajuk miatt, és a másik Kuchipachi, aki egy éhenkórász xD. Mametchi-nek van egy kishúga is, Chamametchi, aki mindig azt álmodja, hogy ő a SuperHero Chama-Girl 😀 Mametchi “riválisa” Kuromametchi. Utoljára hagytam még Violetchit, aki személyes kedvencem lett ^^ Imádja a virágokat, és persze jó barátja Memetchinek. Nekik 1-1 külön epizód is jár, viszont a többiek tényleg csak mellékszereplők, valamelyiknek még a nevét se említették meg.

Örültem, hogy megtaláltam ezt a rövid kis művet, nagyon aranyos volt. A nyelvezete igen egyszerű, mind a japán, mind az angol verzió, így nyelvgyakorlásra nagyon alkalmas. A részek csupán 2-3 percesek, így még hosszúnak sem mondható. Mindenkinek szívesen ajánlom, tényleg hihetetlenül édesek a karakterek, és mindenki tud majd választani egy kedvencet közülük ^^.

KategóriákS