Saint Beast (2003)

Eredeti címセイント・ビースト 聖獣降臨編
Angol címSaint Beast
Egyéb cím(ek)Saint Beast ~Seijuu Kourin Hen~
Besorolásanime, TV
Hossz6 rész
Év2003
Ismertető:
A legmagasabb szintű angyalokat hívják Szent Állatoknak. Ők egy-egy állat erejét birtokolják.
Seiryuu no Gou a kék sárkány,
Genbu no Shin a zöld kígyó,
Suzaku no Rei a piros főnix,
Byakko no Gai a fehér tigris hatalmát birtokolja a négy fiúgyerek, és Kira.
A pokol pecsétje meggyengült, és két angyal csak arra vár, hogy kitörjenek onnan és megbosszúlják, amit velük tettek. Még régen ez a két angyal, Houou no Ruka és Kirin no Yuda fellázadt Isten ellen és le akarták győzni, de nem sikerült nekik, ezért a pokolba kerültek. Miután kijutnak börtönük fogságából, a Földre jönnek, hogy minél több őrangyalt állítsanak maguk mellé és megbosszúlják, hogy a pokolba küldték őket. Rossz érzés tölti el az Istennőt, és a Földre küldi a négy fiút, hogy védjék meg az embereket és az őrangyalokat.
A négy fiú a Földön köt ki, és nem tudják, hogy hol is kezdjék a keresést, és mihez is kezdjenek. Egy váratlan pillanatban megpillantanak egy lányt, aki bemenekül egy temetőbe. A fiúk utána mennek, és egy csapat szellemmel kell megküzdeniük. Miután elpusztították az összes szellemet, egy női sikolyt hallanak. A lány segítségére sietnek, akit ugyanúgy a szellemek támadtak meg. Kiderül, hogy ő egy őrangyal, a neve Hakuja no Natsuki. Miközben Gouval beszél, hirtelen megváltozik és meg akarja ölni a fiút. A lányt manipulálták és irányítják, így Natsuki elpusztítja saját magát. A négy fiú jelenti ezt az esetet az Istennőnek, aki egyre kétségbeesettebb, és nem tudja, ki állhat az esett mögött. A fiúk a Földön háznézőbe mennek, egy kastélyt kell ellenőrizniük, mert sok furcsaság történik ott. Két szellemlányt találnak ott, véletlenségből elfelejtették, hogy az anyjuk halála után a Földön maradtak. A két lánynak Fuuga no Maya segít, hogy megtalálják a békét és eltávozzanak a Földről. Maya közben még a bátyját is keresi, mert eltűnt. Később Kira is előkerül és megbocsát az öccsének. A két fiúnak nincs hova mennie, mert megszöktek a Mennyből, hogy megtalálják az anyjukat, aki a Földön él.
A kastély üresen áll, és mint egy nagy család, a hat fiú beköltözik. Közben Hayabusa no Hiro kiszabadul az Újjászületés Házából, és őt is manipulálni kezdik, hogy támadja meg az embereket. Hogy ki áll ezen esetek mögött? És mi lesz a két rossz szándékú angyallal, véghez tudják vinni a tervüket? Egyik fele a további részekből derül ki, a másik fele meg majd a tizenhárom részes Tv sorozatból.
Sajnos ez sem a megszokott Shounei Ai anime, nem igazán láthatunk benne olyan jeleneteket, ahol két fiú megcsókolná egymást. Csak halvány utalások vannak a filmben, hogy ki kinek is a szerelme.
Online részek:
CategoriesS