Saint Seiya: Meiou Hades (2003-15)

Képtalálat a következőre: „Saint Seiya ico”

Eredeti cím 聖闘士星矢 冥王ハーデス十二宮編
Angol cím Saint Seiya: The Hades Chapter – Sanctuary
Egyéb cím(ek) Saint Seiya: The Hades Sanctuary Chapter
Besorolás anime, OVA
Hossz 13 rész
Dátum 2003
Ismertető:
Történet: Hades azt tervezi, hogy megvalósítja azt a tervét, hogy romba dönti a Földet és megöli Athena-t. Az elhunyt Gold Saint tagjait feltámasztja és elküldi őket, hogy végezzenek a lánnyal. Már csak két Gold Saint él: Taurus Aldebaran és Aries Mu. Ők védik a Mennyet a betolakodóktól. Mu-nak először a volt bajtársaival kell szembesülnie: Gemini Saga-val, Cancer Deathmask-kal, Capricorn Shura-val, Aquarius Camus-szal és Pisces Aphrodite-vel. Kisebb összecsapás után megjelenik egy nem várt vendég is Seiya személyében. Seiya-t nyugtalanította valami és elindult a Mennybe, hogy megnézze, hogy van Athena. Seiya is felveszi a harcot a sötét páncélba öltözött harcosokkal, de nem sokra megy ellenük, az ereje nem a régi. Mu nem akarja, hogy a fiúnak bántódása essen, ezért elteleportálja, később így tesz a volt társaival is, hogy egyedül maradhasson azzal az illetővel, aki irányította a fiúkat.A Saint Seiya sorozat tovább folytatódik, az első OVA sorozat címe: Saint Seiya: The Hades Sanctuary Chapter.

Megtámadják Shiryu-t is, aki látszólag gyengélkedik, nem lát. Az ellenfeleit nehezen, de el tudja űzni. Dokho mester megjelenik Mu-nál, és felfedi a fekete köpenyes illető személyét. Az öreg mester illúzió segítségével elküldi Mu-t az egyik templomba, mert kékes lángok jelentek meg a tizenkét állatöv helyén. Mu beveszi a cselt és elmegy. A nyolc hős felveszi a küzdelmet a fekete köpenyes és teremtményei ellen. Hogy sikerül-e nekik megmenteni a Földet vagy örök kárhozatalra lesz ítélve az emberiség, az majd kiderül.

Vélemény: A grafikája nagyon sokat fejlődött, a karakterek is nagy változáson mentek át. A történet nem változott semmit, ugyanolyan izgalmas, és eléggé kusza is. Aki nem látta az előző részeket, az ne is kezdjen bele, mert nem fogja érteni, mi miért történik.

Online részek:

 

KategóriákS
Írta: